16 Μαΐου 2017

Ο Κούλης βγάζει από τα ψηφοδέλτια τους βουλευτές της ΝΔ που φωτογραφήθηκαν με τον Σαββίδη

Έχει ήδη γραφτεί όλα για την αναταραχή που έχει προκαλέσει στη Ν.Δ. η υπόθεση με τον Ιβάν Σαββίδη. Μαλλιά-κουβάρια έχουν γίνει, απλώς το κρύβουν επιμελώς και συντάσσονται με τη γραμμή Μητσοτάκη για να μην πέσουν κεφάλια.
Ωστόσο, ορισμένοι πρώην υφυπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές είτε από απερισκεψία είτε για άλλους λόγους δεν ήταν όσο προσεκτικοί θα έπρεπε και τώρα μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων. Για παράδειγμα η Ζέττα Μακρή από τη Μαγνησία και ο συντοπίτης της Σάκης Κοκκίνης (στέλεχος της Ν.Δ.) βγήκαν φωτογραφίες, αγκαζέ και χαμογελώντας με τον Ιβάν Σαββίδη στον τελικό στο Πανθεσσαλικό, την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης τον κατακεραύνωνε.
Αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες από την οδό Πειραιώς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μελετά μέχρι και τον αποκλεισμό τους από τα ψηφοδέλτια.
Οι εν θερμώ αποφάσεις συνήθως δεν είναι οι καλύτερες…
Δ.Κ.
efsyn.gr

 By

ΒΙΝΤΕΟ: Πρωτοφανές! 2:30 λεπτά περίμενε ο Ρώσος προέδρος της υπερδύναμης τον ζαβό προδότη Έλληνα πρωθυπουργό!




ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ή ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ…!!! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!!

-από το greekamericannewsagency.com

Πρωτοφανές! 2:30 λεπτά αναμονής του Ρώσου προέδρου από τον Έλληνα πρωθυπουργό! {ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ}


Αίσθηση-στους ρώσους δημοσιογράφους- προκάλεσε η αναμονή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα σε προγραμματισμένη συνάντηση. Η συνάντηση έγινε στο περιθώρειο της κινεζικής διοργάνωσης. To βίντεο ανέβασε ο δημοσιογράφος Διμητρί Σμυρνώφ που καλύπτει για λογαριασμό της εφημερίδας   Komsomolskaya Pravda  και βρισκόταν στην Ρωσική αντιπροσωπεία. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η μουσική επένδυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!





Μάλιστα ο Ρώσος δημοσιογράφος  Σμυρνώφ έχει 4 φωτο από την συνάντηση των δυο ηγετών (Ελλάδος -Ρωσίας)  στο λογαριασμό του στο twitter και  σχολιάζοντας την στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού στην καρέκλα  αναφέρει σημειλογικά πως “ο έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει σταθερή θέση …στην καρέκλα του… μοιάζει αμήχανος…” υπονοώντας πως κάθεται  μάλλον άβολα απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο… Τι να εννοεί άραγε;  

http://greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/2010-01-21-19-05-32/50508-%CF%80%C0s%E2s%E13

 

greeknewsondemand.com 

.

 … ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…


..Χειρότερα και απο τότε με τον Ομπάμα....



Ενοχλημένος ο Λοβέρδος με το στιλ του Τσίπρα στη συνάντηση με Ομπάμα




.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Σπάει ταμεία διεθνώς το... χασμουρητό του Τσίπρα την ώρα που μιλάει ο Ομπάμα (φωτο & βίντεο)

Σπάει ταμεία και κάνει το γύρο του κόσμου,μέσω των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, το απίστευτο στιγμιότυπο από την συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ,όπου ο Τσίπρας φαίνεται να χαλαρώνει,μάλλον για υπνάκο το πήγαινε και να προσπαθεί να χασμουρηθεί, αλλά τελικά το «ελέγχει» μόλις τον κοιτά ο Ομπάμα που εκείνη την ώρα μιλά μπροστά στις κάμερες.


Καρέ καρέ το χάλι μου Μιχάλη μου...

"ΖΕΙΔΩΡΟΝ "  Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την επίσκεψη Ομπάμα στο 
Μαξίμου,τα ωραία του Αλέξη μας αρχίζουν μετά το 6':30"


ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:Δεν πρόκειται για άνεση του πρωθυπουργού,κάτι άλλο συμβαίνει και καλό είναι να το ψάξουν αυτοί που τον κουράρουν!

Ο Ευ. Τσακαλώτος το πολιτικο καθήκι που δηλωνε θα παραιτηθεί τώρα λέει: Δεν παραιτούμαι για το αφορολόγητο, έφερα τα αντίμετρα


Ευ. Τσακαλώτος: Δεν παραιτούμαι για το αφορολόγητο, έφερα τα αντίμετρα

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους βουλευτές της ΝΔ, Χρήστο Σταϊκούρα, Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κάλεσαν τον Υπουργό Οικονομικών να παραιτηθεί, από τη στιγμή που παλαιότερα είχε δηλώσει, ότι θα αφήσει το χαρτοφυλάκιο του, αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τα 6.000 ευρώ.  


Ο Τσακαλώτος, ωστόσο, αρνήθηκε να παραιτηθεί, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση έφερε τα αντίμετρα και συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα! «Τον Μάιο του 2016 είχαμε να αντιμετωπίσουμε τους Θεσμούς που ήθελαν να πάρουν κοφτά μετρά. Δώσαμε μάχη να μην κοπεί το αφορολόγητο. Ήθελε το ΔΝΤ να την επιβάλλει και εμείς πήραμε τα αντίμετρα, αυτή είναι η διαφορά», τόνισε χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις μομφές της αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε εγκαλέσει τον Υπουργό Οικονομικών για την αθέτηση της υπόσχεσής του. «Παντελονάκια δεν φοράτε, είπατε θα παραιτηθείτε με αφορολόγητο στα 9.000 ευρώ και το πήγατε στα 5.000 ευρώ», είπε και έδωσε την σκυτάλη στον Μάκη Βορίδη. «Τη δέσμευση παραιτήσεως δεν σας την επέβαλε κανείς, εσείς το θέσατε ως προσωπικό στοίχημα, εσείς είπατε δεσμεύεστε αν το αφορολόγητο πέσει θα φύγετε. Αυτό ήταν το στοίχημα που βάλατε το Μάη», σημείωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε σε έντονο ύφος: «Το πολιτικό ερώτημα παραμένει. Αποτυγχάνετε, γιατί δεν παραιτείστε;»

Από την πλευρά του ο φερόμενος Υπουργός, αφού παραδέχτηκε ότι δεν σκοπεύει λόγω… αντιμέτρων να τηρήσει την υπόσχεσή του στάθηκε στη φράση Λοβέρδου για τα «παντελονάκια». «Για το παντελονάτος που λέτε και για ότι είπε ο Κασιδιάρης περί μαντάμ Τσακαλώτου: οραματιζόμαστε μια κοινωνία όπου ό,τι είναι αρσενικό δεν θα είναι απαραίτητα και καλό και ότι θηλυκό δεν θα είναι απαραίτητα κακό». Τον λόγο πήρε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη, η οποία επιτέθηκε στον Α. Λοβέρδο, κάνοντας λόγο για σεξιστικά σχόλια.
(Φωτογραφία: Sooc)

Τριήμερη απεργιακή εξέγερση σαρώνει όλη τη χώρα. Αγκαλιάζει δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κι όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους


εξέγερση

Σε απεργιακή εξέγερση βρίσκεται από σήμερα η χώρα με τα συνδικάτα των εργαζομένων να προχωρούν σε κινητοποιήσεις ενάντια στο πραξικοπηματικό 4ο Μνημόνιο.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από σήμερα, Τρίτη, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ να τραβούν χειρόφρενο, ενώ κλιμακώνονται την Τετάρτη 17 Μαΐου με τη γενική απεργία.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία απευθύνει και η ΟΤΟΕ εκφράζοντας τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων. «Η κυβέρνηση εθελοτυφλώντας για τις ολέθριες συνέπειες σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε, τώρα ετοιμάζεται να ψηφίσει και να εφαρμόσει ένα 4ο μνημόνιο, απειλώντας με ισοπέδωση ότι έχει απομείνει όρθιο από τις κατακτήσεις των εργαζομένων», αναφέρει η ΟΤΟΕ.
Την Τετάρτη 17 Μαΐου και στις 11:00 θα πραγματοποιήσεις κινητοποίηση με πορεία προς τη Βουλή και η ΓΣΕΒΕΕ «αντιδρώντας στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες, όπως οι αυξημένες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση του κύκλου εργασιών και κατανάλωσης, το φορολογικό».

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, μικρομεσαίους και εμπόρους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις «δίνοντας μία απάντηση στις προσπάθειες που γίνονται για ολιγοπώληση της αγοράς».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους στις 17, 18 και 19 Μαΐου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι.
Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων οι δημόσιες δομές υγείας οι οποίες θα εξυπηρετούν μόνο έκτακτα περιστατικά, καθώς η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), όπως και οι οδοντίατροι και οι φαρμακοποιοί, καλούν σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 17ης Μαΐου.
Χειρόφρενο στα ΜΜΜ
Από σήμερα, Τρίτη, ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την προσεχή Πέμπτη.
  • Τρίτη 16 Μαΐου
Ειδικότερα, την αυλαία ανοίγουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ καθώς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας ως και την Πέμπτη. Η σημερινή στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ., έως και τις 16:00 μ.μ.
Παράλληλα, σήμερα πραγματοποιούν στάση εργασίας και τα σωματεία των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, λόγω πένθους για τον πρόωρο χαμό των συναδέλφων τους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 09:30 π.μ, έως τις 16:30 μ.μ.
  • Τετάρτη 17 Μαΐου
Αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία αλλά και το μετρό και ο ηλεκτρικός θα είναι σταθμευμένα από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας , όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.
Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 π.μ. και από τις 21:00 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας.
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Τρίτη και Τετάρτη
Δεν θα λύσουν τους κάβους τους για 48 ώρες τα πλοία σε όλη τη χώρα με απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Ειδικότερα, η απεργιακή κινητοποίηση ξεκίνησε στις 00.01 π.μ., ξημερώματα της Τρίτης 16-5-017 και θα λήξει στις 24.00 μ.μ. μεσάνυχτα της Τετάρτης 17-5-2017.
Στη 48ωρη απεργία της ΠΝΟ και την 24ωρη της Τετάρτης συμμετέχει και η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ), που αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο 4ωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη 16 Μαΐου και την Τετάρτη 17 Μαΐου από τις 6:00π.μ., έως τις 10:00π.μ.