26 Νοεμβρίου 2015

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ 




Η πρόταση Τσίπρα για σύγκληση Συμβουλίου αρχηγών των κομμάτων, προς κατεδάφιση του ασφαλιστικού, είναι μια πρόταση πανικού και αδιεξόδου. Είναι μια πρόταση παρωδία προς συνενόχους, που ψήφισαν από κοινού το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και τώρα κάποιοι κάνουν «νερά» για την εφαρμογή του.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπει σε τροχιά κατάρρευσης, εν μέσω γενικής κοινωνικής κατακραυγής. Η πρόταση για σύγκληση των αρχηγών αποτελεί το πρώτο βήμα για δήθεν «οικουμενική» κυβέρνηση, νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών, προκειμένου όλοι μαζί να ρημάξουν και να δώσουν τη χαριστική βολή στη χώρα.
Μόνη λύση η ανατροπή.

Οι βο(υ)λευτές " έχωναν " κολλητούς και συγγενείς χωρίς πτυχία ως υπαλλήλους στην βουλή

Με πλαστά πτυχία 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής



Σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές, πρόκειται για μία έρευνα που είχε ξεκινήσει από την περίοδο Μεϊμαράκη, ολοκληρώθηκε την περίοδο Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια (φωτ. αρχείου).
Με πλαστά πτυχία βρέθηκαν 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής και η υπόθεσή τους εστάλη στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί αν τα αυτά βοήθησαν στην πρόσληψή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές, πρόκειται για μία έρευνα που είχε ξεκινήσει από την περίοδο Μεϊμαράκη, ολοκληρώθηκε την περίοδο Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια.
Επισημαίνεται ακόμη πως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συμβασιούχος υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος ήταν αορίστου χρόνου σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, και του οποίου δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση, δεν εμφανιζόταν στην Βουλή, αλλά παρά ταύτα λάμβανε υπερωρίες.
 









newsroom naftemporiki.gr

Η Ρώσικη Δούμα απαίτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην ορθοδοξία


Την επιστροφή της Αγιάς Σοφιάς στην Ορθοδοξία και συγκεκριμένα στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως ζητούν από την Τουρκία, Ρώσοι βουλευτές .

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Ρωσικά ΜΜΕ όπως το Ria Novosti τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την προστασία των χριστιανικών αξιών Σεργκέϊ Γαβρίλοβ, ο οποίος δήλωσε ότι η πρόταση έγινε δεκτή από τα μέλη της Δούμα.

«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση, η οποία είναι υπεράνω της πολιτικής, καθιστώντας αναγκαία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη. Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει από την πλευρά της την αποκατάσταση του ναού, για την οποία θα εργαστούν οι καλύτεροι Ρώσοι επιστήμονες και συντηρητές, προκειμένου να αποκατασταθεί ένα μνημείο για την παγκόσμια Χριστιανοσύνη» δήλωσε ο Σεργκέϊ Γαβρίλοβ.

 

 

 by Cassandra 

dy olympia 

Video: Περήφανος ο Τσακαλώτος που του είπαν "μπράβο" οι θεσμοί!





Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει αποθρασυνθεί και εκεί που τον Ιούλιο μίλαγε για εκβιαστές-δανειστές, σήμερα δηλώνει περήφανη όταν ακούει "μπράβο" από τους εκβιαστές...
Απόσπασμα από τοποθέτηση του Τσακαλώτου, που δηλώνει περήφανος για τα "μπράβο" που άκουσε από τους "θεσμούς", για τον χειρισμό των capita control!
Ραγιαδισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!





anemosantistasis

Ρωσίδα αναλύτρια καλεί σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων: Για διακοπές προτιμήστε Ελλάδα


Ρωσίδα αναλύτρια καλεί σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων: Για διακοπές προτιμήστε Ελλάδα
Με ένα άρθρο-κόλαφο για την Τουρκία, η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, Βερονίκα Κρασενίνικοβα, κατηγορεί την Αγκυρα για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού.

Υποστηρίζει πως η Τουρκία δείχνει ότι συντάσσεται με την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους και της διεθνούς τρομοκρατίας και πως η κατάρριψη του αεροσκάφους έδειξε τις προθέσεις της. Καλεί δε σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών. Μάλιστα ζητά από τους ρώσους πολίτες να επιλέξουν την «πανέμορφη Ελλάδα με υπερπλούσια ιστορία και φιλικούς προς εμάς κατοίκους».

Αν ήταν σύμπτωση η κατάρριψη ο Ερντογάν θα έπαιρνε αμέσως τον Πούτιν
«Αν αυτό το γεγονός ήταν μια τραγική σύμπτωση, ο Πρόεδρος Ερντογάν θα έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο τον Πρόεδρο Πούτιν να του ζητήσει συγνώμη και θα διαβεβαίωνε ότι οι αχαλίνωτοι Τούρκοι στρατιωτικοί θα τύχουν της πιο σκληρής τιμωρίας», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Αλλά, όχι. Ο Ερντογάν έτρεξε στο ΝΑΤΟ. Έτρεξε ακριβώς γιατί φοβήθηκε τη ρωσική αντίδραση. Έτρεξε να αναζητήσει υποστήριξη στο στρατιωτικό μπλοκ με το άρθρο 5 για τη συλλογική άμυνα. Αυτό είναι η καλύτερη και επαρκής απόδειξη του ότι και ο Ερντογάν κατανοεί ότι μας χτύπησε πισώπλατα, έτσι όπως ακριβώς χαρακτήρισε τη δράση της Τουρκίας ο Πρόεδρος Πούτιν».
Και όπως εξηγεί, «"πισώπλατα" σημαίνει ότι τα πλήγμα ήρθε από ένα κράτος που το θεωρούσαμε εταίρο μας».


Οι μάσκες έπεσαν

«Οι μάσκες έπεσαν» λέει για την στάση της Τουρκίας και επισημαίνει ότι η ρωσική διπλωματία για μεγάλο διάστημα «έκλεινε τα μάτια» στη διφορούμενη πολιτική της Αγκυρας: «Συζητούσαμε με τον πρωθυπουργό Ερντογάν οικονομικά πρότζεκτ, ανακινήσαμε τον «Τουρκικό Αγωγό». Αλλά αγνοήσαμε τη δράση της Τουρκίας στην Κριμαία, όπου υπέθαλπτε τους Τάταρους» υπογράμμισε.
Η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, σε άρθρο της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει πως αυτή τη θέση η Τουρκία την πήρε πριν από πέντε χρόνια, όταν άρχισε να βοηθά τις ένοπλες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν με στόχο την ανατροπή του νόμιμου Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και ακόμα νωρίτερα, όταν η τουρκική πολιτική ενάντια στη Συρία ασκούνταν με εκρηκτικά μέσα.

Μαριονέττα των ΗΠΑ ο Ερντογάν - Θα τον πετάξουν στο τέλος

Αναφερόμενος στην τούρκο πρόεδρο, η ρωσίδα αναλύτρια προβλέπει ότι «το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί τον Ερντογάν» αλλά για να το κάνει αυτό θα του βάλει «τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι». Οπως υποστηρίζει «η Ουάσιγκτον εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιεί υπόγειες επιχειρήσεις στην Τουρκία για να ανατρέψει τον Ερντογάν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επινόησε να ασκήσει πολιτική σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Ως αντάλλαγμα για τη «συλλογική άμυνα», η Ουάσιγκτον θα πάρει από τον Ερντογάν και ένα και δύο και τρία. Και αυτό θα είναι το τέλος του. Απαξιωμένο τέλος, όπως γίνεται με κάθε αμερικανική μαριονέτα η οποία κάποια στιγμή σκέφτηκε να ακολουθήσει "ανεξάρτητη" πολιτική» καταλήγει.

Ποτέ διακοπές στην Τουρκία - Πάμε στην Ελλάδα που είναι φιλική

«Όσο οι πιλότοι μας, με ρίσκο της ζωής τους, υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ρωσίας στο εξωτερικό μπαίνει θέμα τι θα μπορούσε ο καθένας από μας να κάνει. Να εκφράσει τη δική του κοινωνική θέση αναφορικά με την Τουρκία. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι για να το κάνει», σημειώνει, τονίζοντας: «Πρώτον, δεν μπορεί πλέον ούτε λόγος να γίνεται για διακοπές στα τουρκικά θέρετρα».
«Αντί για την Τουρκία μπορούμε να πάμε στην Ελλάδα. Πανέμορφη χώρα, με υπερπλούσια ιστορία και κουλτούρα, με φιλικό προς εμάς λαό»
«Δεν ξεκουραζόμαστε σε εκείνες τις χώρες που σκοτώνουν τους πιλότους μας. Και δίνουν το έδαφός τους για την προετοιμασία και τη μεταφορά ή και την ανάπαυση των τρομοκρατών. Σκεφτείτε ότι αναπαύεστε σε ένα τουρκικό ξενοδοχείο και στο διπλανό «ξεκουράζονται» κάποιοι κυνηγοί κεφαλών μετά από αιματηρή επίθεση... Πολύ σωστή είναι η απόφαση του «Νάταλι Τουρς» να διακόψει τις πωλήσεις πακέτων στην Τουρκία. Αντί για την Τουρκία μπορούμε να πάμε στην Ελλάδα. Πανέμορφη χώρα, με υπερπλούσια ιστορία και κουλτούρα, με φιλικό προς εμάς λαό», λέει.
Μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα – Ετσι κι αλλιώς παράγονται στην Ελλάδα
«Μπορούμε να πάψουμε να αγοράζουμε ότι γράφει "Παραγωγή Τουρκία". Για ποιο λόγο να επιδοτούμε εχθρική προς εμάς χώρα; Τα πάντα που παράγονται στην Τουρκία παράγονται και στην Ελλάδα και την Κεντρική Ασία. Η οικονομία ως στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να αναδύεται μέσα από τα κυρίαρχα δικαιώματα του κράτους και του λαού. Δεν μπορεί να δρα διαφορετικά» καταλήγει η Κρασενίνικοβα.
Το άρθρο της Βερονίκα Κρασενίνικοβα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:iefimerida.gr

ΒΙΝΤΕΟ :Ανελέητο το «σφυροκόπημα» της Ρωσίας στη Συρία – Σε θέση μάχης S-400



ΒΙΝΤΕΟ :Ανελέητο το «σφυροκόπημα» της Ρωσίας στη Συρία – Σε θέση μάχης S-400

Ανελέητο το «σφυροκόπημα» της Ρωσίας στη Συρία – Σε θέση μάχης S-400 (video)
Περισσότερες από 130 αεροπορικές επιθέσεις, πλήττοντας 449 «τρομοκρατικούς» στόχους, εξαπέλυσε τις τελευταίες τρεις μέρες στη Συρία η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) της Ρωσίας.

«Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου, ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν 134 αεροπορικές επιθέσεις ενάντια σε 449 στόχους στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ, της Λαττάκειας, της Χάμας, της Χομς, της Ράκας και της Ντέιρ Εζόρ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ, σημειώνοντας πως όλα τα ρωσικά αεροσκάφη που διεξήγαγαν τις επιδρομές, επέστρεψαν ασφαλή στις βάσεις τους.

Σημείωσε μάλιστα μεταξύ άλλων πως ένα ρωσικό αεροσκάφος τύπου Sukhoi Su-25 εξαπέλυσε επίθεση σε μαχητές της οργάνωσης Μέτωπο Υποστήριξης (Τζαμπχάτ αλ Νόσρα, ο βραχίονας της αλ Κάιντα στη Συρία) στην επαρχία Ιντλίμπ.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Κονασένκοφ, έπειτα από την έγκριση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ένα εξελιγμένο σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας S-400 Triumf αναπτύχθηκε σε θέση μάχης στην αεροπορική βάση Χμάιμιμ κοντά στο λιμάνι της Λαττάκεια.


Επιπρόσθετα, επιβεβαίωσε πως έχουν εξουδετερωθεί όλες οι «τρομοκρατικές» ομάδες που μάχονται στην περιοχή όπου έπεσε με αλεξίπτωτο ο Ρώσος πιλότος μετά την κατάρριψη ενός ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 από ένα τουρκικό καταδιωκτικό F-16.

«Αμέσως αφότου ο πιλότος μας ήταν ασφαλής, η περιοχή στοχοθετήθηκε από μαζικές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμό του πυροβολικού των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης για παρατεταμένη χρονική περίοδο», δήλωσε ο Κονασένκοφ, καταλήγοντας: «Τρομοκράτες και άλλες "μυστηριώδεις" ομάδες που δρούσαν σε αυτή την περιοχή εξουδετερώθηκαν»

 
 
 
 
 





Ο Πούτιν "τσάκισε" τα "τσιράκια" του Ερντογάν! Ποια οργάνωση βομβάρδισαν ρωικά μαχητικά 26.11.2015 | 19:39


26.11.2015 | 19:39
Image
 
Η Ρωσία “τσάκισε” με βομβαρδισμό από αέρος τα “τσιράκια” του Ερντογάν. Το κονβόϊ φορτηγών που βομβάρδισαν ρωσικά μαχητικά ανήκε στην οργάνωση Humanitarian Relief Foundation . Μια οργάνωση που ο Ερντογάν είχε χρησιμοποιήσει όταν έστησε την επιχείρηση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, με το Μαβί Μαρμαρά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο έμπειρος Έλληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου η οργάνωση Humanitarian Relief Foundation, διατηρεί στενότατες σχέσεις με το ισλαμιστικό κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και με το στρατιωτκό τμήμα της Χαμάς. Πρόκειται για πειθήνια όργανα και τσιράκια του Προέδρου της Τουρκίας.
Η οργάνωση IHH έχει υπογράψει και στρατηγική συμφωνία με την κυβέρνηση του Κατάρ, η οποία χρηματοδοτεί τη Χαμάς και την Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγυπτου και έχει κατηγορηθεί ότι ενισχύει στρατιωτικά και οικονομικά και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Η Γερμανία, η Ολλανδία και το Ισραήλ την έχουν χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση. Επίσης, 87 μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου ζήτησαν από τον Πρόεδρο Ομπάμα να την τοποθετήσει στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
 
Τηλεγράφημα που δημοσιεύτηκε στην αγγλική έκδοση του κρατικού τουρκικού πρακτορείου Anadolu έκανε λόγο για ρωσικά αεροπορικά πλήγματα στην συριακή επαρχία του Χαλεπίου, όμως στο κείμενό του έχει τις πληροφορίες για το χτύπημα εναντίον του τουρκικού κομβόι, στην ίδια περιοχή. Πρωινές πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτύπημα κατάφεραν στην οργάνωση ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις.
  
dy ertopen