04 Μαΐου 2022

Κυβέρνηση, ΔΕΗ & εισπρακτικές με τακτικές γκάνγκστερ ληστεύουν τους πολίτες: Τηλεφωνήματα εκβιασμού κατ’οίκον



Κυβέρνηση, ΔΕΗ & εισπρακτικές με τακτικές γκάνγκστερ ληστεύουν τους πολίτες: Τηλεφωνήματα εκβιασμού κατ’οίκον

Οι πολίτες απέκτησαν χρέη για τα οποία δεν φέρουν καμία ευθύνη 

Έχουμε μία κυβέρνηση η οποία καταργεί τις εξορύξεις και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από λιγνίτη κάτι που συγκρατούσε τις τιμές του, αγοράζει μόνο ανεμογεννήτριες από τη Γερμανία, έχει «παγώσει» όλα τα προγράμματα ερευνών και γεωτρήσεων για φυσικό αέριο με αποτέλεσμα να έχουν εκτιναχθεί οι τιμές από τον  Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η κατανάλωση να «σηκώνεται» μετά την κρίση του κορωνοϊού και θέλει να «καρφώνεται» η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Όμως το φυσικό αέριο δεν διακόπηκε ποτέ και το ερώτημα είναι γιατί αυξήθηκε η τιμή του αφού η Ρωσία δεν το διέκοψε.

Να σημειώσουμε ότι το φυσικό αέριο μεταφέρεται από δύο επιχειρηματίες που έχουν στενή σχέση με την κυβέρνηση  (Ε.Μυτιληναίος και Δ.Κοπελούζος) και την ημικρατική ΔΕΠΑ.

Την ίδια στιγμή η ΔΕΗ 4πλασιάζει την ρήτρα αναπροσαρμογής του ηλεκτρικού ρεύματος και εν τέλει οι πολίτες έχουν φτάσει να χρωστάνε όλο το μισθό τους στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Πριν μερικές μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε πως όποιος δεν πληρώνει πρέπει να του κόβεται το ρεύμα και πλέον «ανέλαβαν υπηρεσία» οι εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες μπαίνουν στα σπίτια των κυριολεκτικά αθώων πολιτών και τους απειλούν ότι αν δεν πληρώσουν λογαριασμούς που ξεκινούν από 100 ευρώ χωρίς να έχουν ανάψει… λάμπα ότι θα τους κόψουν το ρεύμα.

Άρα έχουμε μία κανονική συμμορία η οποία δημιουργεί τις συνθήκες οικονομικής κατάρρευσης ων νοικοκυριών, εν συνεχεία έρχεται η ΔΕΗ που έχει το «πιστόλι» και το βάζει στον κρόταφο των ανυποψίαστων καταναλωτών και εν τέλει έχουμε εταιρίες όπως η Paladino οι οποίες πατούν την σκανδάλη, δηλαδή ενημερώνουν τη ΔΕΗ ότι «ο τάδε δεν πληρώνει και εμείς τον ενημερώσαμε ότι θα του διακοπεί το ρεύμα».

Και έτσι δημιουργούν τεράστια ψυχολογική αναστάτωση στα νοικοκυριά τα οποία δεν αρνούνται να πληρώσουν το ηλ. ρεύμα αλλά δεν είχαν κάνει καμία σύμβαση ότι θα πληρώνουν σε τιμές 3πλάσιες και 4πλασιες ή και περισσότερο την στιγμή που ούτε το φυσικό αέριο έχει διακοπεί ούτε η ροή πετρελαίου.

Το μόνο που είχε διακοπεί ήταν με απόφαση της κυβέρνησης οι εργασίες των θερμοηλεκτρικών εργοστασίων και η διαδικασία εξόρυξης του βασικού προϊόντος καύσης που είναι ο λιγνίτης.

 Με πληροφορίες από το pronews.gr

Δείτε ακόμη:

ΟΤΑΝ ΤΟ 2018 Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK!!

Ατιμώρητοι οι αστυνομικοί στην υπόθεση κωστοπουλου - Συνεχίζεται η παράδοση της ατιμωρησίας των αστυνομικών

Φανταστείτε να μην ήταν η Καστοριά η καθαρότερη πόλη σύμφωνα με Αντιδήμαρχο του Δήμου !!

Εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο: Στην ΕΕ αποφάσισαν να… «πνίξουν στο χρήμα» την Ρωσία και να φτωχύνουν τους πολίτες της Ένωσης!

Mαριούπολη: Οι Ρώσοι αιχμαλώτισαν ακραίο Ουκρανό επικίνδυνο νεοναζιστή που βασάνιζε αμάχους

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




Έκθεση: Η Ελλάδα χειρότερη χώρα της ΕΕ στην ελευθερία τύπου


Πρόκειται για τη χειρότερη θέση στην κατάταξη που έχει καταγράψει η Ελλάδα ανάμεσα σε 180 χώρες.

Έκθεση: Η Ελλάδα χειρότερη χώρα της ΕΕ στην ελευθερία τύπου

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Ελλάδας στην κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου που δημοσίευσαν για το 2022 οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα την Τρίτη, καθώς συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ βρίσκεται στη χειρότερη θέση, ξεπερνώντας ακόμη και την Βουλγαρία.

Η Ελλάδα κατρακύλησε 38 θέσεις και από την 70η θέση το 2021 βρέθηκε στην 108η μέσα σε ένα χρόνο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη Δημοκρατία στη χώρα.

Πρόκειται για τη χειρότερη θέση στην κατάταξη που έχει καταγράψει η Ελλάδα ανάμεσα σε 180 χώρες.

Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την Ουγγαρία (85η), τη Βουλγαρία (91η) την Αλβανία (103η) και την Ουκρανία (106η), καταγράφοντας την χειρότερη επίδοση με 55,52 βαθμούς στις χώρες της ΕΕ ενώ ξεπερνά από τις χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου μόνο την Τουρκία, την Λευκορωσία και την Ρωσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα προειδοποιούν για την κατάσταση των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Η έκθεση εδώ.

279446530-10158786497486344-2427335675030141550-n.jpeg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο euractiv.gr στις Βρυξέλλες, ο Pavol Szalai, επικεφαλής της ένωσης στα Βαλκάνια, κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα είναι «συγκρίσιμη» με αυτή της Ουγγαρίας.

«Η κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα γίνεται συγκρίσιμη με αυτή της Ουγγαρίας. Μπορούμε να δούμε μια σκόπιμη πολιτική βούληση για τη μείωση της ελευθερίας του Τύπου», είπε ο Pavol Szalai.

«Και ταυτόχρονα, υπάρχουν και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο πιθανώς βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος είναι ένας από τους δύο δημοσιογράφους της ΕΕ που δολοφονήθηκαν πέρυσι», πρόσθεσε.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «ο κατάλογος είναι μακρύς» και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε ότι «οι ελληνικές αρχές εμποδίζουν τους δημοσιογράφους να ασκήσουν δημοσιογραφία ελεύθερα»,

«Υπάρχουν πολλά κρούσματα αστυνομικής βίας και για τη δολοφονία που αναφέρθηκε προηγουμένως, η έρευνα δεν έχει προχωρήσει πολύ, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες».

ΠΗΓΗ: euractiv.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Η αύξηση των αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων σχετίζεται με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ισχυρίζεται μελέτη του NATURE


 
 
 
 
Η αύξηση των επειγόντων καρδιαγγειακών επεισοδίων σε άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών σχετίζεται με την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος για τον κορωνοϊό του Ισραήλ, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από τις Εθνικές Ιατρικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης του Ισραήλ μεταξύ 2019 και 2021, τα οποία αξιολόγησαν κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή EMS, μεταξύ 16 έως 39 ετών σε όλο το Ισραήλ «με πιθανούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων της μόλυνσης COVID-19 και των ποσοστών εμβολιασμού».

Διαπίστωσαν ότι υπήρξε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις EMS μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Μαΐου 2021, σε σύγκριση με τα έτη 2019 και 2020. Το Ισραήλ, το οποίο χρησιμοποιεί κυρίως το εμβόλιο mRNA της Pfizer, ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 στα τέλη Δεκεμβρίου 2020.

«Ο εβδομαδιαίος αριθμός κλήσεων έκτακτης ανάγκης συσχετίστηκε σημαντικά με τα ποσοστά της 1ης και 2ης δόσης εμβολίου που χορηγήθηκαν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, αλλά δεν συσχετίστηκε με τα ποσοστά μόλυνσης από την COVID-19», διαπίστωσαν.

«Αν και δεν τεκμηριώνουν αιτιώδεις σχέσεις, τα ευρήματα εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις προκαλούμενες από τα εμβόλια μη ανιχνεύσιμες σοβαρές καρδιαγγειακές παρενέργειες και υπογραμμίζουν την ήδη διαπιστωμένη αιτιώδη σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μυοκαρδίτιδας, μιας συχνής αιτίας απροσδόκητης καρδιακής ανακοπής σε νεαρά άτομα».

Συνιστούν ότι κατά την αξιολόγηση πιθανών παρενεργειών του εμβολίου και των επιπτώσεων της COVID-19, οι αξιωματούχοι θα πρέπει να ενσωματώνουν τα δεδομένα του EMS και τα σχετικά δεδομένα για τον εντοπισμό πιθανών νέων τάσεων στον τομέα της υγείας, όπως η αύξηση των κλήσεων του EMS, και «να διερευνούν αμέσως τις πιθανές υποκείμενες αιτίες».

photo intime

Με πληροφορίες από το el.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141