22 Ιουλίου 2023

Καστοριά: Πέθανε ξαφνικά ο εκπαιδευτικός Κώστας Πλούσιος


Μετά τον Βόλο,  Ηράκλειο, Τρίκαλα, και Λάρισα η Καστοριά εξελίσσεται σε πρώτη στους εμβολιοθανάτους

Το κρυφό νούμερο 0 ήταν ακίνδυνο στην  "Ρώσικη ρουλέτα" των  εμβολίων.

 Πέθανε ξαφνικά ο εκπαιδευτικός Κώστας Πλούσιος. Σύμφωνα με πηγές ήταν ένθερμος θιασώτης του πειραματικού θανατηφόρου εμβολίου.

Ηταν υγιέστατος γυμναστής ο Κων/νος Πλούσιος.

Και η  είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στην Καστοριά σε κάποιους ιδιαίτερα που πίστεψαν ο,τι τα εμβόλια δεν σκοτώνουν ,  ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.


Καλό παράδεισο  θιασώτη του εμβολίου

θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

!!

Σχετικά άρθρα:

Νεκρή 53χρονη στο Βελεστίνο – Τη βρήκαν στον καναπέ ο σύζυγος και το παιδί της γυρίζοντας από βόλτα [εικόνες]

 

2 σχόλια:

  1. Το να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι, και μάλιστα για συνάνθρωπό μας που είναι νεκρός, επιεικώς, είναι ασέβεια. Ο συγκεκριμένος γυμναστής ήταν αντίθετος κατά του συγκεκριμένου εμβολίου, και φυσικά δεν είχε εμβολιαστεί. Το γνωρίζω γιατί είχα την τύχη να είμαι συνάδερφος και καλός του φίλος. Καλό παράδεισο φίλε μου Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώνω όσα γράφει ο άλλος σχολιαστής. Υπήρξα κι εγώ συνάδελφος και φίλος του Κώστα, και σας διαβεβαιώ πως δεν είχε καμία πρόθεση να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Η αιτία θανάτου είναι εντελώς άσχετη με αυτά τα εμβόλια. Μη γράφετε λοιπόν ό,τι θέλετε, διότι αυτό άνετα σηκώνει καταγγελία από πλευράς των συγγενών του εκλιπόντος, έτσι και το μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή