26 Ιανουαρίου 2016

Οι αγρότες πρέπει να υποβάλουν μήνυση στον Νίκο Φίλη για την χυδαία συκοφάντιση τους




Επίθεση στους (αγρότες) “αγροτοπατέρες” εξαπέλυσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, διαμηνύοντας πως το “πάρτι” έχει τελειώσει.
“Εάν δεν ληφθούν τώρα μέτρα και δεν σταματήσουν οι επιπτώσεις από το πάρτι υπέρ των αγροτοπατέρων και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, θυμάστε πώς ζύγιζαν πέτρες για να πάρουν επιδοτήσεις, θυμάστε τι έγινε με τα μπαμπάκια, αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία και η κατάσταση και αν δεν υπάρξει νέα αφετηρία θα έχουμε κάθε χρόνο όλο και πιο χειρότερη αγροτική κατάσταση”, δήλωσε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Με πληροφορίες απο το tridune.gr


 Του Μανώλη Μάνου
Μετά απο όσα είπε κατά των αγροτών ο υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα οι αγρότες  και τα συνδικαλιστικά τους όργανα έχουν, - (έχουμε),  ηθική υποχρέωση προς τα παιδια τους και τις οικογένειες τους  να καταθέσουν μήνυση  άμεσα  κατα του Νίκου Φίλη για τη χυδαία  χωρίς προηγούμενο  συκοφάντηση τους. 

Με τις παραπάνω δηλώσεις που έκανε όμως ο υπουργός Νίκος Φίλης στην  "κυβερνητική" ΕΡΤ  εκθέτει και τους αρμόδιους δημοσίους  υπαλλήλους που κατά τον έλεγχο δεν έβλεπαν οτι <<ζύγιζαν πέτρες για να πάρουν επιδοτήσεις>> αντι για βαμβάκι όπως συκοφαντικά ισχυρίζεται. 

Και άν υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις αγροτών που ελαβαν παράνομες επιδοτήσεις  συγκριτικά με τον συνολικό αριθμο των αγροτών, οι όσες ήταν αυτές, δουλειά  της κυβέρνησης είναι να τους βρεί χωρίς ο υπουργός της να προβαίνει σε τέτοιες   ενέργειες. Ομως δεν έβαζαν και δεν  ζύγιζαν πέτρες άντι για βαμβάκι . Απίστευτο , ...τι ακούμε ένα χρόνο "αριστερά"

Σήμερα αυτο το κάνει για τους αγρότες ο Νικος Φίλης 'άυριο" θα το κάνει για άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες του λαού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου