01 Φεβρουαρίου 2017

Κοροιδεύουν τον Τσίπρα οι τοκογλύφοι: «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα>>-Δεν έρχεται η Τρόικα στην Αθήνα-Ούτε επιστολή στέλνουν

ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

590_b1ac109be04a85836711451e9d8d99d0
πηγή:Φωτο:crashmagazine

Οι εξελίξεις  φαίνεται να είναι δραματικές για το μαύρο υποτακτικό καθεστώς Τσίπρα .Το αφεντικό του η  τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα γενοκτόνα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020 .


Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών είπε ότι αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την προ-νομοθετηση μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών ( δυναστών) στην Αθήνα. Αν συμφωνήσει η ελληνική πλευρά, μετά θα υπάρχει ένα πιο ορατό πεδίο συμφωνίας για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Οι τοκογλύφοι δυνάστες των Βρυξέλλών  δεν έχουν σκοπό, σε αυτό το στάδιο (άρα ποτέ, διότι αργότερα θα έχουν όλοι τους  εκπλήξεις και του Κούλη συμπεριλαμβανομένου .. απο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τράμπ) να στείλουν κάποια επιστολή στην Αθήνα. «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα» είπε χαρακτηριστικά πηγή των Βρυξελλών.

Με πληροφορία απο Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου