02 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Τράγκας: Την Κυριακή στέλνουμε το μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και ότι οι Έλληνες είναι ενωμένοι και όχι παθητικοί




Αυτή την Κυριακή ολόκληρη η χώρα, εκατομμύρια άνθρωποι, διαδηλώνουν και στέλνουν μήνυμα σε όλη την Υφήλιο, ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και ότι οι Έλληνες είναι ενωμένοι και όχι παθητικοί.
Αυτή την Κυριακή θα είμαστε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια στο κέντρο της Αθήνας και τους γύρω δρόμους. Αι γενεαί πάσαι. Χωρίς συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Χωρίς κομματικές σημαίες και ταυτότητες. Μόνο γαλανόλευκες. Η Ελλάδα πάνω από όλα. Το ελληνικό έθνος προηγείται των πολιτικών κομμάτων και φυσικά όλων των πολιτικών διαφορών.

Η Μακεδονία είναι ελληνική και παρά τις προδοσίες του παρελθόντος, παρά την ενδεχόμενη μειοδοσία του παρόντος, θα παραμείνει ελληνική.
Δεν διανέμουμε και δεν μοιραζόμαστε, ούτε την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ούτε ανοίγουμε κερκόπορτες στα σύνορά μας. Αυτή την Κυριακή οι ακτίνες του ήλιου θα ανακλώνται πάνω σε μία τεράστια λαϊκή ασπίδα.

Δύο εκατομμύρια άνθρωποι που θα συρρεύσουν ειρηνικά στο κέντρο της Αθήνας.

Δυστυχώς η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου μαζί με την πολιτική κομπανία Τσακαλώτου, Κοτζιά και των υπολοίπων που κρώζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα καταρρέει όχι μόνο μέσα στα αποκαϊδια και τα συντρίμια της μνημονιακής καταστροφής αλλά κυρίως από τα δυνατά χαστούκια που δίνουν στον Έλληνα πρωθυπουργό, οι μη φιλικοί γείτονες. Έχουμε έναν πρωθυπουργό, που ο σύμβουλος του Ερντογάν λέει ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν τολμήσει να ανέβει στα Ίμια και έναν υπουργό Άμυνας συγκυβερνήτη που σπεύδει να φύγει την Κυριακή στο εξωτερικό, για να μην παραστεί στο συλλαλητήριο και του πει κανένας τίποτα για τα ψέματα, τις κολοτούμπες και γενικά τη στάση του.
Ουδέποτε το ελληνικό κράτος έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο περιφρόνησης από τους γείτονες και το διεθνή περίγυρο, όσο επί ημερών αυτών των σκαπανέων που ψεύδονται ασύστολα και ρίχνουν τη χώρα στον όλεθρο.

Είναι θέμα χρόνου να επιχειρηθεί βίαιη αλλαγή συνόρων και αρπαγής νήσων από μία Τουρκία, η οποία έχει δημιουργήσει ζώνη κατάλυσης της πολιτικής κυριαρχίας μας στο Ανατολικό Αιγαίο και δέσμευσης τεράστιων θαλάσσιων περιοχών, που τα μετατρέπει σε καθημερινή βάση σε τουρκικά χορικά ύδατα. Η Άγκυρα ελάχιστα 24ωρα μετά την παρεμπόδιση του ανεκδιήγητου υπουργού Άμυνας να πλησιάσει τις βραχονησίδες των Ιμίων, εκτόξευσε απειλές εναντίον του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο Γιγκιμπ Μπουλούτ σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι «η Τουρκία θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια σε όποιον Έλληνα αξιωματούχο, υπουργό και πρωθυπουργό πατήσει στα Ίμια». Ο σύμβουλος του Ερντογάν προφανώς εξουσιοδοτημένος από τον Σουλτάνο είπε ότι η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. «Θα σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια του πρωθυπουργού που θα τολμήσει να ανέβει!».

Ο Τσίπρας μαζί με τον Καμμένο, τον Κοτζιά και τον Τσακαλώτο οδηγούν τη χώρα σε εθνική τραγωδία. Χθες ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, ο κος Ντιμίτροφ εράπισε δυνατά τον κο Τσίπρα, τον ανεκδιήγητο υπουργό Εξωτερικών κο Κοτζιά και όλους αυτούς που κακή τη μοίρα της χώρας κυβερνάνε, φωνάζοντας δίπλα στο Νίμιτς ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να είμαστε Μακεδόνες και να μιλάμε τη Μακεδονική γλώσσα και να έχουμε τη Μακεδονική ταυτότητα.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων είπε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απαλείψουν τα αλυτρωτικά εδάφια από το Σύνταγμά τους και τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους που λένε τόσο στα βιβλία τους, τόσο στα σχολεία τους όσο και στα μουσεία τους, ότι πρωτεύουσά τους είναι η Θεσσαλονίκη και το κέντρο τους ο Λευκός Πύργος.

Ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς ψεύδονται ασύστολα, παραπλανούν τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες Μακεδόνες και ότι ήδη προβαίνουν σε συζητήσεις μειοδοτικού και προδοτικού χαρακτήρα. Το εκπληκτικό είναι ότι ο κος Νίμιτς, παρουσία όλων των Σκοπιανών και των διεθνών ΜΜΕ, αποκάλυψε ότι η Αθήνα του Τσίπρα και του Κοτζιά και του Καμμένου δεν έχει θέσει ποτέ θέμα ταυτότητας, δηλαδή δεν έχει βάλει ποτέ στο τραπέζι το θέμα απάλειψης των αλυτρωτικών άρθρων του Συντάγματος και της Μακεδονικής Ταυτότητας που προβάλλουν αποκλειστικά και αλυτρωτικά οι Σκοπιανοί.
Αυτός ο ανεκδιήγητος, δήθεν αριστερός ταλεϋράνδος του υπουργείο Εξωτερικών που οδηγεί σε συρρίκνωση τη χώρα, έβγαλε μία βλακώδη ανακοίνωση ότι: « ο Κος Νίμιτς δεν ερμηνεύει τις προθέσεις μας, όπως και εμείς τις δικές του και κατέληξε ηλιθιωδώς και με εντελώς μειοδοτικό ύφος να πει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος που – άκουσον άκουσον – είναι ένα όνομα διεκδικούμενο, έχει αποδείξει ότι κόβονται οι γόρδιοι δεσμοί!».

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να μαθαίνουμε ότι η κυβέρνησή μας, η περίφημη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δουλεύει φουλ για όλους τους ξένους και υποχωρεί σε όλα, εξευτελίζοντας το ελληνικό κράτος, εισπράττοντας βασανιστικά μέτρα και απερίγραπτη περιφρόνηση, λέγοντας εντελώς ηλίθια, ντροπιαστικά και προδοτικά ότι: « ό,τι είναι αληθές, είναι και ΕΘΝΙΚΟ!». Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι η παρούσα πολιτική ηγεσία, οδηγεί τη χώρα στις χειρότερες ημέρες που έζησε ποτέ, από την εποχή της κατοχής και της Απριλιανής Χούντας.

Σκοπιανοί και Τούρκοι φτύνουν και περιφρονούν την πολιτική ηγεσία των Ελλήνων και μαζί όλη την κοινωνία μας. Την ίδια ώρα, ένας απίθανος, εξωφρενικός και εκτός τόπου και χρόνου Τσακαλώτος, απαντώντας στους ξένους που λένε ότι το δίδυμο Τσίπρα – Τσακαλώτου έλυσε όλα τα προβλήματα των δανειστών, παραδέχθηκε στον ΑΛΦΑ ότι δεν έκαναν κανένα κόλπο, όπως οι προηγούμενοι απέναντι στις δυνάμεις της οικονομικής κατοχής.

Αυτός ο φοβερός απόγονος κομμουνιστοφάγων, μαρξιστής, επενδυτής της Black Rock , αυτός ο φοβερός οικονομολόγος είπε ότι αν έχουμε καλή σχέση με τα Σκόπια, θα έχουμε λιγότερους ανέργους στη Μακεδονία.

Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν βλέπουν πόσες επιχειρήσεις έχουν φύγει στις γειτονικές χώρες, λόγω φορολογίας και κόστους ζωής, δεν βλέπουν ότι άδειασε η χώρα από νιάτα. Το μόνο που είπε είναι ότι αισθάνεται λίγο τσαλακωμένος σαν Αριστερός.

Την ίδια ώρα, όπως αποδεικνύει η έρευνα της ΓΕΣΕΒΕΕ 1 στα 2 νοικοκυριά στην Ελλάδα, στηρίζεται σε συντάξεις και επί ημερών Τσίπρα το 20% των Ελλήνων φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του. Οι κατασχέσεις της εφορίας έχουν πάρει φωτιά και οι άνθρωποι χάνουν και τα λιγοστά λεφτά που τους έχουν απομείνει στις τράπεζες. Τα ληξιπρόθεσμα αυξάνονται και η συγκυβέρνηση των Σκαπανέων και Ηρακλειδών ηλιθίως ως συνήθως λέει ότι τα περισσότερα τα χρωστάνε πλούσιοι. Λες και οι πολλοί φτωχοί που χρωστάνε από λίγα, μπορούν να τα πληρώσουν!!!

Κυρίες και κύριοι, είναι πλέον γεγονός.. Η κυβέρνηση καταρρέει και το τέλος αυτής της πτώσης, πιθανότατα θα είναι εθνική συρρίκνωση, επιπλοκή των σχέσεων με την Τουρκία και εθνική τραγωδία. Όλοι οι γείτονες βλέπουν ότι Τσίπρας – Καμμένος δεν είναι απλά αδύναμοι, δεν έχουν στείλει την κοινωνία στα τάρταρα, δεν έχουν διασπάσει την κοινωνική συνοχή, δεν έχουν στείλει όλες τις εφεδρείες στο εξωτερικό, είναι έτοιμοι να υποστείλουν σημαίες, το δείχνουν από όσα αποκαλύπτονται.

Την ίδια ώρα, ο συνολικός πληθυσμός της Τουρκίας το 2017 έφτασε τα 81 εκατομμύρια, ένα εκατομμύριο πάνω από το 2016. Και ο μέσος όρος ηλικίας είναι 31ετών! Είναι θέμα χρόνου αυτή η δημογραφική έκρηξη να εξαχθεί στα ελληνικά νησιά και στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου