02 Νοεμβρίου 2019

Σε σιωπηλό αναβρασμό η Ελλάδα : Ετοιμάζονται συλληλατήρια για τους λάθρο- "μετανάστες" όπως αυτά της Μακεδονίας




Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται σοβαρά ανάμεσα στους πολίτες, σε τεράστια  μερίδα του κόσμου η αντίδραση του λαού στη μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην  Ηπειρωτική Ελλάδα και που κατακλύζουν την χώρα μας σε καθημερινή βάση, οι εισεχόμενοι παράνομα μετανάστες  κατά εκατοντάδες.

Η αντίδραση κατά της κυβέρνησης θα γίνει με συλληλατήρια όπως αυτά της Μακεδονίας, στα οποία η προσέλευση ήταν πλέον τους ενός εκατομμυρίου σε κάθε συλληλατήριο.

Υπάρχει σιωπηλός αναβρασμός σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδος.Σε αυτό έχουν συμβάλλει αυταρχικές δηλώσεις Υπουργών προς τους δημάρχους,  οι οποίες στρέφονται εναντίον του λαού. Και βέβαια η αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης - η στροφή της κατά 180 μοίρες στο "μεταναστευτικό".

Υπάρχει η πεποίθηση στους πολίτες ο,τι η μεταφορά των λάθρα εισερχόμενων μεταναστών από τα νησιά θα αποτελέσει "μια τρύπα στο νερό" και αυτό που θα προκύψει στην πραγματικότητα είναι ο εποικισμός της Ελλάδος.

Οι  Έλληνες πολίτες αρχίζουν να αντιδρούν ίσως για πρώτη φορά τόσο έντονα στην επιβαλλόμενη από γνωστούς κύκλους του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού, αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας.



   Email: fyllokaiftero@gmail.com



.
                                                                                                                            Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου