16 Απριλίου 2015

Θλίψη γέμισε μεγάλη μερίδα του λαού η συναντηση Τσίπρα Παπανδρέου

6:23 μμ

Τι είπαν Τσίπρας – Παπανδρέου (Βίντεο)
Η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον ( πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών... του 2% )  και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου( μονο θλίψη " πρόσφερε " στον ελληνικό λαο Ιδιαίτερα αυτο το διάστημα που στην βουλη συζητείταί το θέμα των ευθυνών και οι συνθήκες κατά τις οποίες  οδηγηθηκε η Ελλάδα στο ΔΝΤ και στα δεσμά του μνημονίου και είναι γνωστές στην πλειοψηφία του ελλήνικού λαού, και γενικά για τον ρόλοτου Παπανδρέου σε αυτά.

Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες. και αυτο είναι που δημιουργεί την μεγαλύτερη θλίψη.
Η σημειολόγία της συνάντησης είναι αυτό που ενοχλεί τουλάχιστο  αν δεν απογοητεύει , τουλάχιστον οχι ακόμη,   κάθε αντιμνημονιακό πολίτη αλλά και κάθε αντιμνημονιακό side που έκανε  αγώνα για  να μην δει  οχι μέσα στο Μαξίμου αλλά ούτε να περνά εξω απο αυτό ο  Γιωργάκης Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός ή 'επρεπε να μην  δεχθεί τον φερόμενο πολιτικό καταστροφέα της Ελλάδος, η να του το επισημάνει δημόσια παρουσία δημοσιογράφων , << να του τα ψάλλει όπως λέει ο λαός>> Ο μόνος κερδισμένος απο αυτη την συνάντηση ήταν ο Παπανδρέου. Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα  να δεχθεί ως πρωθυπουργός ,  τον άθρωπο που καταδίκασε δια μέσου του ΔΝΤ στην απολυτη  φτωχοποιήση και στην εξαθλίωση  του λαού ήταν ατυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου