29 Μαΐου 2015

Σόιμπλε: «Προθεσμία στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου»


Σόιμπλε: «Προθεσμία στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου»
«Το θέμα της Ελλάδας μας απασχόλησε λίγα λεπτά όσο χρειάστηκε να μας ενημερώσει για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων ο Επίτροπος για τις Νομισματικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Η προθεσμία στην Ελλάδα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου, το πρόγραμμα θα λήξει αν δεν υπάρξει συμφωνία», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Οι θετικές δηλώσεις από την Αθήνα δεν συμπίπτουν με την πραγματική πρόοδο σημείωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, κατά τη συνέντευξη τύπου για την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των G7.
«Το πρόγραμμα έχει επεκταθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου και μετά θα λήξει αν δεν υπάρξει συμφωνία. Υπάρχει πολλή δουλειά στα τεχνικά ζητήματα. Πάντως ο χρόνος για το πρόγραμμα τελειώνει στο τέλος Ιουνίου», ανέφερε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της G7 όταν ερωτήθηκε για το πόσο χρόνο έχει η Ελλάδα για μια συμφωνία.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε πως «τα θετικά σχόλια από την Αθήνα δεν ταιριάζουν με αυτά που μαθαίνουμε από τους θεσμούς».




kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου