30 Μαΐου 2015

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσόγονος και Παπαδημούλης δεν θελουν την ΡΙΞΗ τυχαίο ;

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης
 ΣΧΟΛΙΟ- ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσόγονος ο οποίος είναι αντίθετος με την ρίξη με τις δηλώσεις του στα  "Παραπολιτικα 90,1  ' φαινεται η οτι δεν γνωρίζει τι σημαίνει " ρίξη με τους δανειστές αν και είναι καθηγητής νομικής,  η κάνει ότι δεν γνωρίζει για λόγους που μπορεί ο καθε πολίτης να φανταστεί.

Τι είπε ο Κώστας Χρυσόγονος:«Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας»

Αν  επέθλει ρίξη που κάποια στιγμή θα συμβεί γιατί << είναι μονόδρομος >> δεν θα χρειάζεται να πληρώσουμε τους δανειστές και το ΔΝΤ ενω η ΕΕ θα διαλυθει και κατα συνεπεια οι ευρωβουλευτές θα πουν αντιο στο ευρωβουλευτιλίκι τους και τον αστρονομικό μισθό τους ο οποίος ανέρχεται  κοντά στα 35000 ευρώ συνολικά με τα προνόμια τους. ( 400.000 ευρω τον χρόνο περίπου )

 Αρα ο ευρωβουλευτης κ. Χρυσόγονος είναι " λογικό"  να μην το θέλει αυτο ( την ρίξη ...και την δραχμή ) - αλλά απολύτα αντίθετο με την επιθυμία του λαού που τον εξέλεξε.

 Να σημειωθεί οτι και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαδημούλης είναι επίσης αντίθετος με την ρίξη με τους δανειστές και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα της Ελλάδος απλά γιατι και οι ευρωβουλευτές θα πρέπει να επιστρεψουν απο τις Βρυξέλλες και την ευρωβουλή στην Ελλάδα και θα χάσουν έτσι τα προνόμια- και τον διπλό σχεδόν μισθό του ευρωβουλευτή απο αυτόν του έλληνα βουλευτή.
Αντίθετα  το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  και ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος είναι υπέρ της ρίξης είναι ένας ακάματος αγωνιστής υπές του λαού

fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου