15 Ιουλίου 2015

Εκβιαστικό τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή ψηφίζετε τη συμφωνία (μνημόνιο) ή αύριο δεν θα μπορώ να είμαι πρωθυπουργός!

Του ειδικού συνεργάτη

Τελεσίγραφο  στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


Κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους βουλευτές που απειλούν πως είτε θα καταψηφίσουν είτε θα ψηφίσουν «παρών» στο νομοσχέδιο της συμφωνίας, ανέφερε ότι αν απόψε (15/07/2015) δεν υπερψηφίσουν τη συμφωνία, την επόμενη ημέρα, δηλαδή αύριο, Πέμπτη (16/07/2015) δεν θα  μπορεί είναι πλέον πρωθυπουργός της χώρας.

Ενα τελεσίγραφο που θυμίζει πολιτικούς εκβιασμούς πρωθυπουργών προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων σε  ανάλογες ψηφοφορίες της βουλής.
 Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσοι ειδικά έχουν αντιλυφθεί την αλλαγή στη συμπεριφορα του Πρωθυπουργού εν μέσω μιάς νυχτας, να μην υποκείψουν σε αυτό το τελεσίγραφο του Αλέξη Τσίπρα γιατί απλα αν ψηφιστεί το μνημόνιο αυτο απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ίσως θα   είναι πρωθυπουργός αυριο,  δεν θα  μπορεί να είναι μετά 2-3-5 μήνες υπο το βάρος της λαικής αγανάκτησης και οργής των ψηφοφόρων του ΟΧΙ  του 62% (που τελικά το αγνόησε κάι το έβαλε στο καλάθι των αχρήστων),   και μαζι με τον Α, Τσίπρα θα "χαθεί" πολιτικά  και όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου