12 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Διαμαντόπουλος έπιασε δουλειά στον "γερμανικό" ΟΤΕ


Ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν ξαναεκλέχτηκε απο τους Καστοριανούς δεν έμεινε καθόλου " στην απέξω "  καθόλου άνεργος ,ξαναέπιασε δουλειά στον ΟΤΕ όπου εργαζόταν και πριν εκλεχτεί βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, είχε εκλεχτεί  προφανώς χάρη στον Α. Τσίπρα τον οποίο είχε πιστέψει και ο λαός του νομού Καστοριάς όπως και όλος ο ελληνικός λαός, τον οποίο λαό  ξεγέλασε ( ο Α. Τσίπρας ) με τις απίστευτα ψεύτικες  υποσχέσεις του.

Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος του τοπικού υποκαταστήματος ΟΤΕ Καστοριάς  ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος  πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμος υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα  ο οποίος εργάζεται στο τεχνικό τμήμα εδω και αρκετο καιρό μετα τις εκλογές << δεν νιώθει καθόλου άσχημα για αυτό, πιάνοντας στο χέρι πάλι κατσαβίδια και εργαλεία αφού έχει εξασφαλισμένη εργασία καλά αμοιβόμενη σε σχεση με τους άλλους εργαζόμενους - και ανασφάλιστους ασφαλισμένους  >>.

<< Ούτε προφανώς νιώθει άβολα που κατα έμμεσο -αν οχι απολύτως άμμεσο τρόπο εργοδότες του είναι οι δανειστές-οι γερμανοί. >> Η αλλιώς τοκογλύφοι όπως τους αποκαλούσε κάποιες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου