01 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ : Πλήρης αδιαφορία για το άγαλμα του Καπετάν Κώττα , Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και δημάρχου Πρεσπών

Φωτορεπορτάζ,
Του Μανώλη Μάνου 



Μήνες τώρα το άγαλμα του Πρωτοπόρου Μακεδονομάχου Καπετάν Κώττα στην Φλώρινα και μπροστά απο την Αντιπεριφέρεια όπου βρίσκεται σε αυτη την κατάσταση. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν σε πρώτη ενημέρωση, γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερη.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ο Δήμαρχος Πρεσπών έδειξαν πλήρη αδιαφορία.Γιά ελάχιστα ευρώ που απαιτούνται για την αποκατάσταση του.

Ενα σφουγγαράκι και ένα μπουκάλι ασετόν και χρόνος εργασίας δυο ωρών ενός ατόμου ,είναι αρκετά για τον καθαρισμό του αγαλματος του Καπετάν Κώττα του ανθρώπου που έδωσε πραγματικά την ζωή του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας του γηγενή ήρωα της Δυτ.Μακεδονίας και όχι του " φτιαχτού ήρωα" που ήρθε απο την Αθήνα  και που  τον "έφαγαν"  η δικοί του με εντολή του παρακράτους και πιθανώς του απόντος στην Δυτ. Μακεδόνία τότε Ελληνικού Κράτους 1904 - 1912, για να τον ηρωποιήσουν.  Αλλά αυτό είναι ενός άλλου άρθρου ευαγγέλιο.

Αν ο Αντιπεριφερειάρχης  δεν εχει στην διάθεση του το ποσό των 15- 20- 40  ευρω που είναι το κόστος για την αγορά του σφουγγαριού και του ασετόν,(ενώ διάθέτουν άλλα τεράστια ποσά αναλογικά  για μη αναγκαίες δαπάνες αν όχι σπατάλες π.χ για τραπεζόματα και πάρτυ στα ταβερνεία ) είμαστε βέβαιοι οτι οι κοπέλες- οι κυρίες  που εργάζονται στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και στη Δημαρχία των Πρεσπων θα δάνειζαν ευχαρίστως  στον Αντιπεριφερειάρχη και στον Δήμαρχο Πρεσπών πολλά μπουκαλάκια ασετόν που χρησιμοποιούν σαν γυναίκες, άν οι παραπάνω  έδειχναν  ελάχιστο ενδιαφέρον και ήταν 'πιστοί " σύμφωνα με το 1% με απο  τις προεκλογικές υποσχέσεις τους γιά ....<<ανάπτυξη της Δυτ. Μακεδονίας και του Δημου Πρεσπών>> αλλα και της Φλώρινας, >>
να σημειώσουμε εδώ ,οτι  ξεχάσαμε τον Δήμαρχο Φλώρίνας ο οποίος πρέπει επίσης να αισχύνεται.

 Ευθύνη για αυτη την ντροπή  φέρει και ο Περιφερειαρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Θώδορος Καρυπίδης  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου