02 Ιανουαρίου 2016

Ενα "Απελευθερωτικό κίνημα Ελλήνων" γεννήθηκε μέσα απο το 'ιντερνετ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 Μεσα απο το facebook το οποίο προσπαθει να στηρίξει την τροικάνη κυβέρνηση ασκώντας λογοκρισία και τρομοκράτία  σε ιστοσελίδες σαν το fyllokaiftero1blogspot.com ( γιατι δεν μιλάμε για απλα δωσίλογη κυβέρνηση -σαν τις προηγούμενες ) διμηουργείτε σε λίγες μέρες  που ξεκίνησε ένα μεγάλο κίνημα απο τον λαό που αριθμεί σε λίγες ημέρες  τώρα πάνω απο 4500 μέλη .
 
 Μεσα απο το facebook το οποίο προσπαθει να στηρίξει την τροικάνη και Αμερικανογέννητη κυβέρνηση, ασκώντας λογοκρισία και τρομοκράτία σε ιστοσελίδες σαν το fyllokaiftero1blogspot.com ( γιατι δεν μιλάμε για απλα δωσίλογη κυβέρνηση -σαν τις προηγούμενες ) διμηουργείτε σε λίγες μέρες που ξεκίνησε ένα μεγάλο κίνημα απο τον λαό που αριθμεί σε λίγες ημέρες τώρα πάνω απο 4500 μέλη
 
Δείτε την ανακοίνωση του Απελευθερωτικού Κινήματος ΑΚΕ και μπείτε στην σελίδα του
 
 
Απελευθερωτικό Κίνημα Ελλήνων

Το Απελευθερωτικό Κίνημα Ελλήνων ΑΚΕ είναι ένα κίνημα λίγων ημερών το οποίο έχει καθαρά αγωνιστική δράση, ήδη το στίγμα του έχει αποτυπωθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα. Στους κόλπους του ΑΚΕ χωράνε όσοι-ες θέλουν μια Ελλάδα ελεύθερη. Δεν μας νοιάζει αν κάποιος είναι αριστερός ή δεξιός δεν μας αφορά από που προέρχεται ιδεολογικά αλλά που θέλει να φτάσει. Ζητάμε ο λαός να μας αγκαλιάσει και να λάβει μέρος ο ίδιος ο λαός στις διάφορες δράσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Το ΑΚΕ είσαι εσύ. Ενας για όλους και όλοι για έναν. Από την στιγμή που η δωσίλογη κυβέρνηση περνάει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου μέτρα που έχουν ως στόχο το ξεπούλημα της χώρας και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού είναι πατριωτικό μας καθήκον να αντιδράσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο υπερασπιζόμενοι την Ελλάδα μας την αξιοπρέπεια μας και την ζωή μας. Στο επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερα για το ΑΚΕ καθώς και πως μπορείτε να γίνετε μέλη. Στο ΑΚΕ δεν γίνονται διακρίσεις και όλοι είμαστε ισότιμοι διότι είμαστε ο ίδιος ο λαός όπου ο στόχος είναι κοινός, να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από τα διεθνή κοράκια να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται και προπάντων το ΑΚΕ θα δικάσει όλους τους δωσίλογους πολιτικούς που συνέβαλαν στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε είμαστε στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή