10 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ: Οργή Μεϊμαράκη για διαρροές – Ποιος προηγείται – Τι λένε τα επιτελεία των μονομάχων


10. Ιανουαρίου, 2016 Slider 
OJV

Κόντρα  ξέσπασε ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα των δύο μονομάχων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.  

Έντονη ήταν η αντίδραση από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά τη διαρροή κύκλων του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, που ανέφεραν ότι έχουν ενδείξεις πως μέχρι τώρα «υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Όπως τόνιζαν πηγές από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη πρόκειται για «χτύπημα κάτω από τη μέση», ενώ σημείωναν ότι με τον τρόπο αυτό παραβιάζεται η εκλογική διαδικασία, καθώς ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάλπες και το περιβάλλον Μητσοτάκη μιλάει ήδη για πρωτιά του Κυριάκου.

Για το θέμα υπάρχει έντονη κινητικότητα στη Συγγρού, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης με δήλωσή του έκανε λόγο για «ανυπόστατες διαρροές» λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Μάλιστα, η πλευρά Μεϊμαράκη επιμένει για διαφορά της τάξης του 10% υπέρ τους, ενώ  το αντίπαλο δέος Μητσοτάκη, κάνει λόγο για οριακή επικράτηση Κυριάκου.



  πηγή  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου