06 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Πρώτη " μούρη" ο Φ. Πελτσάνικος χωρίς επίσημη ιδιότητα στον εορτασμό των Θεοφανείων ( Φωτογραφίες )

"Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φ. Πελτσανικος χωρίς καμμιά επίσημη ιδιότητα -ως ιδιότης απο τότε που οι πολίτες του νομού  Καστοριάς τον έστειλαν σπίτι του μετα απο σχεδόν 40 χρόνια που ήταν βουλευτής τον νομού, εμφανίζεται στίς επίσημες τελετές ως να είναι και σήμερα βουλευτής-στην πρωτη σειρά πρώτη θέση.

Ο πολίτης της Καστοριάς αναρωτιέται << τι έγινε δεν τον ψηφίσαμε και είναι πρώτη μούρη στίς τελετές ;; >>

Αν εκείνος δεν αισχύνεται , ( δεν ντέπεται ) αυτοί που έχουν την ευθύνη και εταχθησαν σήμερα απο τον λαό της Καστοριάς να τηρούν νόμους και προτόκολλα να το κάνουν. Διότι δεν μπορεί ο κάθε πρώην που έχει την " μανία" και την απώλεια πρόσφατης  μνήμης ώστε να μην θυμάτε οτι εκλέκτηκε εδω και 4 χρόνια να λειτουργεί ως εκλεγμένος  και να υποτιμά την νοημοσύνη του λαού τον νομού Καστοριάς.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε  τον  Φ.Πελτσανικο (τον φίλο και ιδιαίτερο συνεργάτη του Γιωργάκη Παπανδρέου δεκαετίες τώρα ) τον βέπουμε  να κάθετε κατα την τελετή των Θεοφανείων  διπλα στον δήμαρχο Καστοριάς, και διπλά στον  Αντιπεριφερειάρχη Σ.Αδαμοπουλο και πάντα κοντά στον Μητροπολίτη Καστοριάς.

Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας καλείται να πάρει θέση και να ενεργήσει καταλλήλος για να μην υπάρξει ξανά αυτη η εικόνα , σε επισημη εορτή,   εκδήλωση, η τελετή γιατι ο ιδιώτης κ. Φ. Πελτσανικος δεν νομίζουμε οτι θα κόψει το χούϊ το οποίο δεν είναι χουϊ αλλα μάλλον προσπάθεια να ξανακερδίσει  την ευνοια των πολιτών νομιζωντας οτι αυτοι έχουν ξεχάσει τα δεινά που έφερε η προσωπική πολιτική του, αλλα και του ΠΑΣΟΚ στην γουνοποιία της Καστοριάς και στην χώρα γενικότερα.

Και ο Μητροπολίτης  Καστοριάς πως δέχετε να είναι δίπλα του (όχι μια φορά αλλά  συχνά  πυκνά) ο Φ. Πελτσάνικος,  και όχι ένας φτωχός - ένας απλός πολίτης ;  γιατι αυτή η διάκριση ; αυτή η ανοχή έστω, με  συνέπεια και την προβολή του απο την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως και απο άλλα ΜΜΕ που  "αναγκαστηκά" προκυπτει και  που  σκανδαλίζει  σφόδρα τούς πιστούς και μή  - αυτά υπαγορεύει ο λόγος του Χριστού τον οποίον επικαλείται στους Ναούς κατά τα κηρύγματα του  ;

 Οι ερωτήσεις ήταν ρητορικές δημοσιογραφικά, την απάντηση την ξέρουμε.





Πηγή: φωτογραφιών αρχείου, και από : imkastorias.gr

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου