03 Ιανουαρίου 2016

Απόλυτη απουσία του Δήμου Καστοριάς έρμαιο του χιονιά οι πολίτες- Η παρουσία της Περιφέρειας για το "θεαθήναι"



 Υπάρχει απόλυτη απουσία  της δημοτικής αρχής Καστοριάς  για άλλη φορά και δεν είναι απλός αισθητή η απουσία της, απόψε βράδυ μετα την δυνάμωση της χιονόπτωσης που πραγματοποιήθηκε  τις απογευματινές ώρες, η κατάσταση στην πόλη της Καστοριάς  την απαράδεκτη.Καμμία στοιχειώδης οργανωμένη παρέμβαση της δημοτικής αρχής  δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι αυτη την ώρα.

 Πολλοί μιλούν για μια παντελώς ανίκανη δημοτική αρχή  να διαχειριστή τα προβλήμματα του δήμου Καστοριάς.Καμμιά προσπάθεια αποχιονισμού δέν υπήρξε.Οι δρόμοι στη πόλεως της Καστοριάς- τα πεζοδρόμια είναι απροσπέλαστα και απο τους νέους  πεζους πόσο μάλλον απο τους μεγάλους σε ηλικία, στη ηλικία του δημάρχου π.χ.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην περιφέρεια σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρα του αντιθέτου, στίς δηλώσεις- και ανακοινώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σ.Αδαμόπουλου εκτός απο κατα τόπους ελάχιστες εξαιρέσεις "επιπόλαιες παρέμβασης " που πραγματοποιήθηκαν.

Υπάρχουν τεράστια προβλήμματα στην περιοχή Φλώρινας λίγο πριν το σημείο της Βίγλας.Και όλα αυτά την ώρα που είχαμε μέρες πριν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και ενημέρωση απο τα Μ.Μ.Ε του διαδικτύου και των παραδοσιακών ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου