10 Φεβρουαρίου 2016

Τον Δήμαρχο Πρεσπών Φλώρινας "ας ήταν" να τον δούμε μια φορα ...εκτός ταβερνείου

 
 Ο Δήμαρχος Πρέσπας   κοινοποιεί φωτογραφίες απο τα φαγοπότια του σε ταβερνεία και απο γιορτούλες  πέριξ του δήμου του, και ίσως σε εν γένει  ταβέρνες της Φλώρινας ; Και σύμφωνα με πληροφορίες είνα τακτικός θαμώνας  των ταβερνείων εν ώρα λειτουργείας του δήμου .
Θα περίμεναν οι δημότες της ακριτικής  και φτωχότερης περιοχής της Ελλάδος  της περιοχής του δήμου Πρέσπας  όπως του χωριου - κοινότητας του δήμου που γέννησε τον μεγαλύτερο  και πραγματικό μακεδονομάχο που σήμερα φέρει το όνομα του τον Καπετάν Κώττα και όπως  επίσης των κοινοτήτων Βατοχωρίου και της Κρυσταλοπηγής η οποία  αποτελεί την πύλη εισόδου απο την Αλβανία, να κοινοποιοεί απο την σελίδα του στο fakebook φωτογραφίες απο  προβλήματα που έλυσε, έργα που υλοποίησε όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά αντι να προκαλεί με τις παρακάτω φωτογραφείες .
Οταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο,  πόσο δε μάλλον χάρις των ψήφων των πολιτών δεν έχει το δικαίωμα να προκαλεί ούτε  και μία φορά τους πολίτες που του έδωσα αυτο το δικαίωμα ιδιαίτερα το διάστημα αυτο που για τον ελληνικό λαο και για πολούς πολίτες η επίσκεψη σε ταβέρνα ως θαμώνας είναι ένα μακρυνό όνειρο.
 
 
 
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ κοινοποίησε τη φωτογραφία του Silegav Karayiannis.
Silegav Karayiannis
Συμβαίνει τώρα με την παλε ποτέ ηγεσία του ΟΤΕ Ελλαδος !!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εναπομείναντες Οτετζηδες. Ειδικούς !!! Χαιρετισμούς στον Μιχάλη τον Πόντιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου