26 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο Καρυπίδης προετοιμάζει ψυχολογικά για τη "εισβολή" λαθρομεταναστών στην Καστοριά με συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη του

Συντάκτης-ρεπορτάζ  : Μανώλης Μάνου


Σε σύσκεψη  κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστορίάς Σωτήρης Αδαμόπουλος τους φορείς  , ερήμην του λαού ενω γνωρίζουν   οτι ο λαός της Καστοριάς  θα βγεί αγανακτισμένος  στους δρόμους  και για αυτο το θέμα ζωής και θανάτου,  εκτελώντας προφανώς την εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι φίλος του Α.Τσίπρα ( εκ πολιτικού αμοιβαιου συμφέροντος ) ο Περιφερειάρχης είναι ....λέμε τώρα ( πρώην)  πρώην  καναλάρχης,   και χάρη στίς ψεύτικες υποσχέσεις του εκλέχτηκε Περιφερειάρχης στην Δυτ.Μακεδονία είναι γνωστή στούς Δυτικο Μακεδόνες η υπόσχεση του Καρυπίδη για φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα κατα 30%  και που δεν πραγματοποιήσε , την οποία υπόσχεση  επανέλαβε και ο Α.Τσίπρα για να εκλεγεί ο  Θ.Καρυπίδης Περιφερειάρχης, και τώρα ο τελευταίος εξωφλεί το πολιτικό γραμμάτιο, βάζοντας και κάποιους - κάποιες εντέχνως να παιξουν ρόλο "λαγού" .

Στην   σύσκεψη αυτή  που πραγματοποιήθηκε ερήμην του λαού της Καστοριάς, ερήμην γιατί μπορούσαν να μην πάνε σε μια τέτοια σύσκεψη η οποία είναι  'εκληματικά" σε  βάρος του λαού του νομού Καστοριάς και όλης της Δυτ. Μακεδονίας  , παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι του νομού Καστοριάς εκπρόσωποι του Μητροπολίτη  Σεραφείμ (παπάδες ) ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και πολιτευτής στη τοπική αυτοδιοικηση ( Ν.Δ).

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε εθελοντικές ομάδες  και τα σώματα ασφαλείας  να βρίσκονται λέει ....σε ετοιμότητα ! ,  στη πραγματικότητα προετοιμάζουν με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και  μαζί  με αλλους πολιτικά και μη συμφέροντα, τον λαό ψυχολογικά να υποστούν αυτη την βάναυη εισβολή χωρίς διαμαρτυρία- υποτακτικά και ήρεμα.


 Ο αριθμός των λαθρομεταναστών  ήδη στην Κοζάνη ξεπερνάει τα 900 άτομα  σύμφωνα με πληροφορίες.

Η πραγματική  ανεργία στον νομό Καστοριάς ίσως ξεπερνά το 50% στους νέους το 70%.

Αυτή είναι η ανάπτυξη που υποσχέθηκε  προεκλογικά ο Περιφερειάρχης Θ.Καρυπίδης και επάνέλαβε  πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, ο οποίος  εκλέχτηκε θα το επαναλάβουμε χάρις στα ψεύδη του  Α.Τσίπρα. Η φτώχοι πολίτες, τα παιδια οι νέοι και οι γέροντες  με την παρουσία των μεταναστών θα ζήσουν μια εφιαλτική ζωή και όχι απλά την έσχατη φτώχεια και μόνοκάποιες μια δύο κατασκευαστικές εταιρείες θα κερδίσουν απο τους χιλιάδες μετανάστες που θα εισβάλουν στη Δυτ. Μακεδονία σε σύντομα διαστημα οι 900 αυτοι που βρίσκοναι τώρα στην Κοζάνη είναι η  "μαγιά" του τελικού σχεδίου της κυβέρνησης Τσίπρα.

Θα πρέπει να μην παραλέιψουμε στο ρεπορτάζ αυτο  και να θυμίσουμε ότι ο Θ.Καρυπίδης έχει και το "πρώην" δικό του , λέμε τώρα ,Μ.Μ.Ε  κανάλι ,για να κάνει αυτή την δουλειά, για την οποία γίνεται αναφορά στο ρεπορταζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου