19 Μαρτίου 2016

Στοιχεία ΣΟΚ! Συνεχίζουν να μην σιτίζουν τους Έλληνες φαντάρους!




Στοιχεία ΣΟΚ! Συνεχίζουν να μην σιτίζουν τους Έλληνες φαντάρους!


fantaroi

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ…
Η μείωση των μερίδων σίτισης των οπλιτών μας συνεχίζεται χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα σταματήσει. Συγκεκριμένα, με μεγάλη απογοήτευση και οργή το στρατιωτικό προσωπικό συγκεκριμένων στρατοπέδων, έχει διαπιστώσει πως οι μερίδες φαγητού έχουν μειωθεί αισθητά, την ίδια στιγμή που σε παρακείμενους χώρους «προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων» οι μερίδες φαγητού είναι πλήρεις.

Την ίδια στιγμή διοικητές μονάδων του Έβρου δίνουν αφειδώς άδειες σε οπλίτες, για να μειώσουν τις ανάγκες σίτισης προσωπικό των στρατοπέδων, παραγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες ετοιμότητας σε ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες για μη παράθεση του «δεκατιανού» σε διάφορα στρατόπεδα της χώρας.

Η τραγική εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι παρασκευάζονται με μέριμνα των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων περίπου 22.000 μερίδες φαγητού για τους πάσης φύσεως λάθρο. Η κάθε μία περιλαμβάνει πρωινό – γεύμα – δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή το προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (μόνιμοι και κληρωτοί) υποσιτίζονται και αντιμετωπίζονται ως δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πολίτες.
voicenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου