25 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Κωμική ταινία θυμίζει H Δήλωση του Σ.Αδαμόπουλου για την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016





Την κωμική ταινία "Παλεύω με τον εαύτο μου" θυμίζει η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς εκλεγμένο  με   Περιφερειάρχη τον Θ. Καρυπίδη ο οποίος σαν περιφερειακός συνδιασμός υπάγεται στον ΣΥΡΙΖΑ ή εν πάσει περιπτώσει εκλεκτηκαν στηριζόμενοι σε δηλώσεις υπέρ τους στον Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε τι λέει ο ...άνθρωπος.!
"" Καταγγέλει σκοτεινούς κύκλους " Εχουμε χάσει όλα τα παιδιά στο εξωτερικό"  Προσπαθούν να κατεβάσουν τα σύμβολα μας απο τις σημαίες "
Εκτός απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή - η φιλική του κυβέρνηση, κάνει αυτά ακριβώς που "καταγγέλει" ο Αντιπεριφερειαρχης του Θ.Καρυπίδη   - Για τους  Τσίπρα και Καμμένο λέει;
Τότε η μόνη ειλικρινείς καταγγελία είναι η παραίτηση, διαφορετικά αποτελεί προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης των Καστοριανών πολιτων "Παλεύει με τον εαυτο του" ;

 Πριν λίγες μέρες μόλις,  κάλεσε τους δημάρχους να του υποδείξουν άμεσα χώρους που θα διαθέσουν οι τρείς δήμαρχοι του νομού Καστοριάς για την δημιουργία HOT SPOT και στην Καστοριά, ποιόν  λαό εμπαίζει με την δήλωση του  ο κ..Σ. Αδαμόπουλος ; ο πρωην υποψήφιος βουλευτής  ακροδεξιού κόμματος (οχι της Χ.Α) και νύν μέλος " αριστερού" Περιφερειακού συνδιασμού.

                                                     .
Φωτο αρχείου
Βιντεο:alfa news kastoria

fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου