20 Μαρτίου 2016

Βιντεο: Ενα δείγμα του άμεσου μέλλοντος : Λαθροπρόσφυγες έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | Refugees protest in Greece

Του Μανώλη Μάνου




- Αυτό είναι μιά μικρογραφία ένα απο αυτά που δούμε  θα γίνονται στο άμεσο μέλλον, σε μεγάλες αλλά και στις μικρότερες πόλεις τις Ελλάδος.

- Εκατοντάδες λαθρο πρόσφυγες και λαθρο μετανάστες απο το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά μαζί με αλληλέγγυους πολίτες, διαδήλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκης Ένωσης στο κλείσιμο των συνόρων. 

- Αργότερα,σύντομα, θα διαδηλώνουν και ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση και- σε όποια ελληνική κυβέρνηση  και κατα του ελληνικού λαού που δεν τους εξασφάλισαν σπίτια, τροφή, και άνετη πολυτελή ζωή όπως αυτήν που είχαν στην Συρία, το Αφγανιστάν,γιατι αυτοι είναι οι πλούσιοι λάθρο ως γνωστόν, οι οποίοι μας έκαναν την εισβολή  και έτσι είναι συνηθισμένοι σαν πλούσιοι στη άνεση και στην χλιδή.

- Για τους έλληνες δεν θα υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε δρόμος να διαδήλώνουν, αλλά μόνο ο φόβος απο τους λάθρο και  απο τα ΜΑΤ που θα  "επεμβαίνουν" μόνο κατα κανόνα  κατά των ελλήνων

- Εκτός αν ο λαός θα πάρει τώρα - νωρίς την κατάσταση στα χέρια του.

- Υπάρχει πάντα  το άρθρο 120 του Συντάγματος 

Οπως βλέπουμε στο βίντεο (εμείς στο ρεπορταζ τα είδαμε και απο κοντά)  είναι καλοντυμένοι, καθόλου θλιμένοι. το αντίθετο θα έλεγε κανεις ου βρήκαν όμως τα τηλεβόα αφού ήρθαν "μισοπιγμένοι";  τις σημαίες  και τα υπόλοιπα  τους τα έδωσε η ελληνική κυβέρνηση; (η οποία είναι υπέρ των λαθρο) παρασκηνιακά, ή  κάποιος "άλλος"- ποιός; υπάρχει παρουσία αστυνομίας και ΜΑΤ όπως με τους έλληνες αγρότες  ;  η ελληνική αστυνομιά τα  ερεύνησε όλα  αυτά ; και.. αλλα τόσα.



 Δειτε το βίντεο


                                   ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου