Το Σάββατο στις 23/4, στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:
• Τι πρέπει να προσέχουμε στα σταφύλια που οινοποιούμε;
• Τι εξοπλισμό πρέπει να έχουμε για να κάνουμε μια σωστή οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε τον εξοπλισμό μας;
• Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μια οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε σωστά το κρασί που οινοποιήσαμε;
• Τι είναι ωρίμανση;
• Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα βαρέλι;
• Τι είναι θείωση του κρασιού;
Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα…
Το ταξίδι συνεχίζεται…
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου