16 Απριλίου 2016

<< Ο ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ>>Ο Σιμος Κουμπάνης που βρίσκεται σήμερα

Είχε "γεμίσει"με υποσχέσεις τους πολίτες και δημοτες της Καστοριάς-για το..".όραμα " του να εργάζεται για τους Καστοριανούς και την προκοπή της Καστοριάς ακόμη και αν δεν εκλεγεί ως Δήμαρχος .

Που είναι που βρίσκεται σήμερα ο  "μιάς ώρας βουλευτής Καστοριάς" με τους ΑΝΕΛ  ο μετέπειτα  υποψήφιος Δημαρχος Καστοριάς με το καθόλου πιασάρικο σλόγκαν " γίνεται ".

Βρίσκεται άραγες στην Αθήνα όπου διατηρεί ιατρείο και παραλλήλα διαφημίζει θαυματουργά γιλέκα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ; όπως έκανε στο παρελθόν απο την εκπομπή του τελευταίου απο την οπολια έγινε σε ένα βαθμό γνωστότερος και εκτός της Καστοριάς.

Ακολουθεί κείμενο απόσπασμα ρεπορτάζ που
είδε το φώς της δημοσιότητας απο το fyllokaiftero.gr στίς 9-4-2013

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ << Ο ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ>>Ο Σιμος Κουμπανης δηλωσε στον δημοσιογραφο Αντωνη Παραρα. οτι αποχωρει απο το κομμα των" ανεξαρτητων Ελληνων" δια παντος . 
{9-4-13)

Για την ιστορία να σημειώσουμε οτι ο Σίμος Κουμπάνης ο ενός μηνός βουλευτής Καστοριάς - ( "Μιας ώρας βουλευτής Καστοριάς" ποιητικής  σατυρικής αδείας) πραγματικά  αποχώρησε απο τους ΑΝΕΛ για να επιστρέψει μετά αφου πέρασε ενα "φεγγάρι" διάστημα απο τις πολιτικές αγκάλες του  κόμματος του Α.Γλέζου. 




Εκλογές 2015 – Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια της «Τελείας»

Εκλογές 2015 – Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια της «Τελείας»
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι είνα

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1. Λιάκος Ιωάννης
2. Ζωβοίλη Κατίνα
3. Κουμπάνης Συμεών
Παράθεση στοιχείων απο: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου