03 Απριλίου 2016

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ) -Βραχιολάκια” σε γυναίκα Αστυνόμο πέρασαν οι “ : “ Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ! (


ggg

Βραχιολάκια σε γυναίκα, εν ενεργεία αξιωματικό της αστυνομίας, πέρασαν οι “αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελία ιδιώτη.


Η Αστυνόμος που υπηρετεί σε τμήμα των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να εργαζόταν παράλληλα ως υπεύθυνη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Μαραθώνα.

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ) 
Οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν συλλέξει αρκετό καιρό πριν, επισκέφθηκαν το Σάββατο το κατάστημα όπου φέρεται να εργαζόταν η αξιωματικός και προσποιούμενοι τους πελάτες, ζήτησαν τον υπεύθυνο του εστιατορίου για να κλείσουν τραπέζι.

Έτσι έπεσε στα χέρια τους η Αστυνόμος, καθώς ήταν αυτή που έσπευσε να τους εξυπηρετήσει, δηλώνοντάς τους υπεύθυνη της επιχείρησης.

Η αξιωματικός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η υπερασπιστική της γραμμή ήταν πως η ίδια δεν εργαζόταν εκεί, αλλά βοηθούσε την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.



 

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ! ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ??? ΑΙΣΧΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ??? ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή