15 Απριλίου 2016

Καστοριά: Πεσμένα δέντρα σαπίζουν μέσα στην λίμνη και η απόλυτη απάθεια του Δημάρχου Καστοριάς

 

  Του Μανώλη Μάνου

 

  Πεσμένα δέντρα στην όχθη της λίμνης της Καστοριάς σαπίζουν μήνες τώρα, αλλά ίσως κάποια, και.. ένα δύο  χρόνια, κάτω απο το "βάρος " της αδιαφορίας ¨του Δημάρχου Καστοριάς Α.Αγγελή επαγγέλματος γεωπόνου.

 Πέρα απο τα περιβαλλόντικά προβλήμματα, η  τα προβλήμματα για την τουριστική εικόνα της πόλεως, η άθλια  εικόνας αυτή  που υπάρχει στην παράλία   δημιουργεί ψυχολογικά προβλήμματα υγείας στους κατοικους της πόλεως και του νομού και των επισκεπτων η απάθεια αυτη της δημοτικής αρχής αν δεν υπήρχε μπορούσε να λύσει προβλήμματα ενεργειακής φτώχειας παιδιών και ηλικιωμένων κατοίκων.

Διότι για μιά μη αδρανή δημοτική αρχή και για έναν εργατικό Δήμαρχο δεν είναι πάντα απαραίτητα τα χρήματα. 

Πρίν εναμιση περίπου χρόνο στην πόλη της Καστοριάς  είχε βρεθεί νεκρή 83 χρονη γυναίκα η οπόια πέθανε λόγο έλειψης θέρμανσης σε μια φτωχική μονοκατοικία της περιοχής παλαιού νοσοκομείου Καστοριάς.

Ισως υπάρχουν δεκάδες δέντρα πεσμένα περιμετρικά  της όχθης της λίμνης της Καστοριάς αν είχαν μαζευτή θα μπορούσε  να είχαν δοθεί  σε φτωχούς ηλικιώμένους, και οικογένειες με πάμπτωχα παιδιά.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται εκεί πεσμένο να σαπίζει και να λυπαίνει τα νερά και την ψυχολόγία των δημοτών στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως της Καστοριάς.

 

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 83 ΧΡΟΝΗ  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Καστοριά: 83χρονη βρέθηκε νεκρή και παγωμένη στο σπίτι της


Καστοριά: 83χρονη βρέθηκε νεκρή και παγωμένη στο σπίτι της.


ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: fyllokaiftero@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου