05 Ιουνίου 2016

Ο γενοκτόνος Τσίπρας καταρρέει ενω καλπάζουν Λαφαζάνης και Ζωή

O Tσίπρας «καταρρέει», ενώ «καλπάζουν» Λαφαζάνης και Ζωή!


.
Φώτο Αρχείου "Φυλλο και Φτερό"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Δημοσιογραφική επιμέλεια : Μανώλης Μάνου

 

 

Ακόμη μια δημοσκόπηση, όπως αυτή της Alco, που έχει  δημοσιευθεί σήμερα , Κυριακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», καταδεικνύει τη φθίνουσα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζει υποδιπλάσια ποσοστά σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, οι δημοσκοπήσεις δεν είναι παρά μια «φωτογραφίας της στιγμής», όπως αρέσκονται να λένε και οι άλλοι πολιτικοί αναλυτές, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά έχουν μια φθίνουσα πορεία.
Το αντιστρόφως ανάλογο ισχύει για τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ξεκινώντας από την ΛΑΕ, είναι ενδεικτικό ότι η δημοσκόπηση της Αlco την εμφανίζει εντός Βουλής, με ποσοστό 3,1%, προβλέποντας ότι σε ενδεχόμενο εκλογών το κόμμα του Λαφαζάνη, που ιδρύθηκε μετά τη διάσπαση του καλοκαιριού θα μπει στη Βουλή.
Την ίδια στιγμή το νεοσύστατο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που μόλις ξεκίνησε την… πλεύση του, εμφανίζει μια πολύ μεγάλη δυναμική σε όλες τις δημοσκοπήσεις, και σε αυτή συγκεντρώνει αξιόλογο ποσοστό της τάξεως του 2,4%, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κόμμα μόλις λίγων μηνών.
Προφανώς και τα δυο  κόμματα λαμβάνουν πλέον τα δημοσκοπικά οφέλη της κατάρρευσης των ψευδαισθήσεων από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, με τους πολίτες να προτιμούν ΛΑΕ και Πλεύση Ελευθερίας.
Και όλα αυτά την ώρα που Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου δεν έχουν αποκλείσει τη συνεργασία, γεγονός που εφόσον επιτευχθεί και κατέβουν μαζί, αυτή τη φορά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπουν στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου