13 Ιουνίου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ:Αγορίτσια, και η πραγματική εικόνα του Gay Pride: Τι είδαν πολλά παιδιά στην ομοφυλοφιλική παρέλαση του Τορόντο το 2012

1
Σε κάθε γκέι παρέλαση ένας μεγάλος αριθμός προκλητικών ανθρώπων εκθέτουν τον εαυτό τους μπροστά σε παιδιά. Οι παρελάσεις αυτές διαφημίζονται πάντα ως φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις. Τώρα, φανταστείτε ένα μάτσο ετεροφυλόφιλους να αποφασίσουν να εκτεθούν με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να συλληφθούν και να σταλούν στη φυλακή για άσεμνες συμπεριφορές σε χρόνο μηδέν.
Φυσικά, οι ομοφυλόφιλοι είναι υπεράνω του νόμου, πάνω από τα ήθη της κοινωνίας και (για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του Bernie Farber) δεν είναι αρκετό να τους ανέχεται, θα πρέπει να τους γιορτάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και η παραμικρή κριτική της ομοφυλοφιλίας θα σας μαρκάρει ως “ομοφοβικό”, ένα από τα δύο θανατηφόρα αμαρτήματα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 
Το TDSB συνιστά επίσης στο ομοφυλοφιλικό πρόγραμμα σπουδών του ότι τα παιδιά στο σχολείο πρέπει να φέρνουν εικόνες από γκέι παρελάσεις για να βελτιώσουν την κατανόησή τους στην πολυμορφία. 
Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν έχει έρθει ακόμη εντελώς νόμιμα, γίνεται όμως μια προσπάθεια νομιμοποίησης του γάμου και της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, ενώ γκέι παρελάσεις γίνονται ήδη κάθε χρόνο. Είναι σημαντικό λοιπόν να μάθουν οι γονείς ποιές ακριβώς είναι οι πραγματικές εικόνες που λαμβάνουν τα παιδιά στις γκέι παρελάσεις ιδίως στις λεγόμενες ”προοδευτικές” χώρες όπως ο Καναδάς. Και διότι τα γνωστά ΜΜΕ δεν μεταδίδουν σχεδόν ποτέ αυτές τις εικόνες καθώς ξέρουν ότι θα ακολουθήσει η κατακραυγή του κόσμου.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το Gay Pride που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο το 2012. Εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν εκεί έγιναν μάρτυρες αυτών των εικόνων. Αυτή, είναι η πραγματικότητα, και όχι η ”αξιοπρεπής” προπαγάνδα των ΜΜΕ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: οι παρακάτω εικόνες ίσως θεωρηθούν προσβλητικές από κάποιους
2
3
4
5
7
10
12
13
14
15
17
Πηγή:
by

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου