08 Ιουλίου 2016

ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ -ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Και με τόσο μπούτι έξω και με τόσο ξέκωλο έχει μόνο 137 μέλη. Και είμαστε εις αναμονή της γυμνής της φωτογράφισης, όπως το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Θέμου ως μέγιστο δώρο προς τον ελληνικό λαό θα έλεγε κανείς , μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή του Κωστόπουλου και πριν την ανάδειξη της (τώρα το μαθαίνουμε και θλιβόμαστε) σε γραμματέα της Πλεύσης Ελευθερίας του νέου αντιμνημονιακού;... κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου . 
 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ; ΖΩΗ ...ΝΑΧΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΓΛΥΚΕΙΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ  ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ( Η ΡΕΥΣΗ )
Δείτε την ιστοσελίδα της (;) η οποία διαφημίζεται επι χρήμασι αυτην την στιγμή στο facebook
 
 
Ο χρήστης Ραχηλ μακρη ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του.






Manolis Manou
Manolis Manou εχεις καιρό να γαμήσ..ς;
Manolis Manou

Απαντήστε...

Antonis Spiridakis
Pantelis Keravnos
Pantelis Keravnos ΡΑΧΗΛ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΕ ΠΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
Τάσος Ελένης
Τάσος Ελένης ραχηλο και μονο το αστερι η θεοκουκλαραααααααααααααααααααααα
Aristofilos Akritidis
Aristofilos Akritidis όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται ....Η Ραχήλ δυστυχώς κατέχεται από μανία καταδίωξης !!! Τελικά πόσο δίκιο είχαν αυτοί που την κατηγορούσαν ,ως Εβραία ......και ψώνιο !!!! Το πρώτο <εβραία > δεν είναι μεμπτό το δεύτερο <ψώνιο> είναι ελάττωμα !!!!
Aristofilos Akritidis
Aristofilos Akritidis βγήκε και στον Κοστόπουλο ,για να δείξει την βλακεία της !!! Κρίμα γιατί την θεωρούσα ως σοβαρή ,αλλά ομολογώ ,έκανα μεγάλο λάθος !!!!!!!!!!!!!!!!!
Manolis Manou

Γράψτε ένα σχόλιο...



Ο χρήστης Ραχηλ μακρη ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του.






αντωνιος κανιος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
αντωνιος κανιος
αντωνιος κανιος H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΘΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου