27 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Αδερφός Φίλη: Να βγουν οι πολίτες με τις καραμπίνες εάν πάνε να πάρουν τα σπίτια των φτωχών

Αδερφός Φίλη: Να βγουν οι πολίτες με τις καραμπίνες εάν πάνε να πάρουν τα σπίτια των φτωχών
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Φίλης και αδερφός του υπουργού Παιδείας, με «φόντο» τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, προχωρώντας στην απίστευτη δήλωση πως: «Εάν πάνε να πάρουν την πρώτη κατοικία της οικογένειας και του φτωχού να βγούνε οι πολίτες με καραμπίνες».

Ο αδερφός του υπουργού Παιδείας «πήρε το όπλο του» και σε τηλεοπτική εκπομπή είπε κάτι που μάλλον πολλοί Έλληνες έχουν στο μυαλό τους, ενώ συνέχισε παραδεχόμενος ότι οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας έγιναν «γιατί αυτό ήθελαν οι δανειστές».
«Εαν πάει να πάρει το σπίτι του φτωχού με τα δύο παιδιά, η κοινωνική αντίδραση που θα υπάρξει θα υποχρεώσει τις τράπεζες να κάνουν πίσω» υποστήριξε ο Δημήτρης Φίλης, σχολιάζοντας έτσι τα έκτροπα που γίνονται με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και στην Ισπανία.

Σε ερώτηση τέλος γιατί προωθούνται τώρα οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας που δίνει παράταση έξι μηνών στους υπερήμερους οφειλέτες να συνεργαστούν με τις τράπεζες και να ρυθμίσουν τα δάνειά τους ο κ. Φίλης ομολογεί ότι αυτό έγινε «γιατί αυτό ήθελαν οι δανειστές».
 
 
Δείτε το βίντεο

 


                           .




 Read more: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου