25 Οκτωβρίου 2016

ΦΛΩΡΙΝΑ: Ο βοσκός- Βοσκόπουλος δήμαρχος Φλώρινας δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο -μπηκε στο αμαξι του και ...όλα εντάξει του

 Ρεπορταζ : Μανώλης Μάνου

 Απο μια άποψη βοσκός πραγματικός αφου ως δήμαρχος βόσκει πρόβατα ... είναι βοσκός των προβάτων όπως μάλλον θα πιστευέι οτι είναι οι δημότες της Φλώρινας

Αλλά δεν είναι,... και δεν θα είναι ξανά, αφού ο νομός Φλώρινας κατέγραψε στις τελευταίες εκλογές ποσοστο αποχής 67%. Και αυτό αποτελέι τρανή απόδειξη οτι δεν είναι και επι πλέον οτι  η αγανάκτηση τους είναι στο κόκκινο.

Η Φώρινα είναι η πόλις του 83% των δημοσίων υπαλλήλων και η πόλη της μεγαλύτερης ακρίβειας σε όλα τα προιόντα πλην των καυσοξύλων.

Τον συναντήσαμε σε κεντρικό δρόμο της Φλώρινας και αρνήθηκε να μας μιλήσει για το θέμα - το καυτό θέμα της υλοτομείας των δημοτικών δασών το οποίο αρνητε να διαθέτει προς υλοτομεία στούς Δ.Α.Σ έτω και επιλεκτικά  με αυνέπεια να διευκολήνει θελημένα η αθελητα κλικες  η απομη χειρότερα την παράνομη εισαγωγή καυσοξύλων απο την Βουλγαρία.

 Εσπευσε μόλις μας είδε , να μπει στο τζιπ πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός μάλλον  οδηγός του, είπε ελάχιστα λόγια καθόλου κατανοήτα.

Ισως θεώρησε - έχει την λαθεμένη αίσθηση οτι έχει την "Υψηλή Προστασία " αν και δεξιός  του δημοσιογράφου  "αριοστερού" Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και ..."θα δίνει λογαριαμό σε αλλο δημοσιογράφο"  μετα απο αυτόν... δεν υπάρχει άλλος δημοσιογράφος στην Δυτ. Μακεδονίας θα σκεφθηκε.!!
 Θα  τον βρούμε όσον και αν κρύπτεται. !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου