05 Νοεμβρίου 2016

Αποφεύγει να τοποθετησεί η Ζωή στην Αριστερά την Πλεύση Ελευθερίας..Με τι πρόγραμμα τότε Ζωή;;


Σε σχετική ερώτηση από τον δημοσιογράφο η Αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας αποφεύγει να τοποθετήσει  το κόμμα της Αριστερά ή στην Κεντροαριστερά. Δηλώνει  μόνο:  «δύναμη απελευθέρωσης, πολύ σκληρής ουσιαστικής δουλειάς, σύγκρουσης, ρήξης, ανατροπής και δημιουργίας¨….»
Η ερώτηση αυτή αφορά την ουσία της πολιτικής,. Αποφεύγοντας να απαντήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφεύγει να  δώσει πρόσημο στην προσπάθεια της. Ουσιαστικά αποφεύγει να δηλώσει  πιο κομμάτι  της κοινωνίας  στοχεύει να υπηρετήσει.
Η τοποθέτηση ενός κόμματος αγαπητή Ζωή στην Αριστερά, στο Κέντρο ή την Δεξιά δεν είναι συμβολική. Αντίθετα εκφράζει το πολιτικό σχέδιο για το οποίο ζητάς τη στήριξη από τον λαό. Η Αριστερά εκφράζει (εξ'ορισμού τουλάχιστον) τις δυνάμεις της εργασίας, να είναι αυτές που θα έχουν το πάνω χέρι.

Το πρόβλημα που βλέπουμε στην Πλεύση Ελευθερίας είναι ότι αποφεύγει να υιοθετήσει πολιτικό σχέδιο. Δεν ξέρουμε αν φταίει για αυτό ότι παραμένει το κόμμα της Ζωής, και δεν υπάρχει βάση. Το σκέτο "αντιμνημόνιο", "αποκήρυξη χρέους" ήταν κομμάτι του αόριστου από ότι αποδείχθηκε προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ του 2012.....Είδαμε που κατέληξε! Πάμε παρακάτω!!
Η όποια ένσταση εκφράζεται σε κλίμα εκτίμηση για την στάση της Ζωής από το καλοκαίρι του 2015 που πήρε το σωστό μέρος και άφησε το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ
Δείτε το video από την παρουσία της αρχηγού της πλεύσης στο Γιώργο Αυτιά και ειδικότερα το επίμαχο απόσπασμα από το 11:30 και μετά


.







Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου