06 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τι πονηριές σκέφτεται το πολιτικο καθήκι -Κυτία παραπόνων σε όλη την χώρα στήνει ο Αλέξης Τσίπρας.....

Δημοσιογραφικη επιμέλεια τίτλος αναδημοσίευσης :Μανώλης Μάνου


Με την φράση «η μάχη της πολιτικής ηγεμονίας κρίνεται στα προβλήματα της καθημερινότητας», ο Αλέξης Τσίπρας σηματοδότησε στο Υπουργικό Συμβούλιο μια από τις βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης.
Όλα αυτά σε μια περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει σημαντικότατο έδαφος στις δημοσκοπήσεις, ενώ στις έρευνες οι πολίτες εμφανίζονται να χάνουν την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Στο ενδεχόμενο να χαθεί η μάχη της καθημερινότητας ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ένα νέο χαρτοφυλάκιο που θα έχει την ευθύνη «για την στήριξη πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το δημόσιο». 
Όπως είπε για πρώτη φορά «ένας υπουργός Επικρατείας θα φορτιστεί με την συγκέντρωση των αιτημάτων πολιτών».
Κάλεσε μάλιστα όλη την κυβέρνηση να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια. Συγκεκριμένα ζήτησε από τους υπουργούς να «παρεμβαίνουν καθημερινά, με θεσμικό τρόπο, για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών». 
Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα από τους κάδους απορριμάτων θα στηθούν "κυτία" παραπόνων και επειδή η κυβέρνηση γαμάει και δέρνει κανονικά αυτή τη περίοδο με το τρίτο μνημόνιο αναμένεται να γεμίζουν κάθε μέρα, έτσι τα σκουπιδιάρικα των δήμων μαζί με τα σκουπίδια θα μαζεύουν ακριβώς δίπλα και τα "παράπονα των πολιτών". Σκουπίδια και παράπονα βέβαια θα καταλήγουν μαζί στις χωματερές, όπως πετάχθηκαν στο παρελθόν στα σκουπίδια από τον Τσίπρα οι υποσχέσεις για κατάργηση μνημονίων και άλλα πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου