28 Δεκεμβρίου 2016

Μουζάλας: "Έως τις 15 Γενάρη όλοι οι «πρόσφυγες» θα μένουν σε σπίτια". Ξεσπιτωμένων Ελλήνων! Ε; ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ;;;

Τσίπρας για Μουζάλα: Μένει μέχρι να φύγει...

«Έως τις 15 Ιανουαρίου κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης στην Ελλάδα δεν θα ζει σε σκηνή στο κρύο, αλλά σε οικίσκο ή σπίτι»! 

Αυτό τονίζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, και προσθέτει πως από τον ερχόμενο Απρίλιο θα αρχίσει η αποσυμφόρηση των νησιών και η μεταφορά των μουσουλμάνων εποίκων στην κυρίως Ελλάδα.... Ο υπουργός παραδέχεται πως συντριπτικά οι περισσότεροι που φτάνουν πλέον στα νησιά είναι οικονομικοί (παράνομοι) μετανάστες, χωρίς προοπτική για άσυλο ή για συνέχεια του ταξιδιού τους στην Δύση, άρα ξεμένουν στην Ελλάδα, συμπληρώνουμε εμείς. 

Το μεγάλο στοίχημα, της χώρας, καταλήγει ο υπουργός, είναι η ενσωμάτωση των περίπου 20-25.000 μουσουλμάνων που θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα και φυσικά θα είναι κατά πολύ περισσότεροι. «Η χώρα μας έχει αυτή την ευθύνη να ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα με αυτά τα ποσοστά ανεργίας. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτά τα δεδομένα, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να βρουν κάποια μορφή εργασίας», υπογράμμισε.

 

 

Πηγή :Σκεφτομαστε Ελληνικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου