29 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 400ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

                     


γράφει η Ε.Δ.Ο*

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΧΕΡΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ "13η ΣΥΝΤΑΞΗ"

Οι γονείς και οι παπούδες μας εργάστηκαν μια ζωή πλήρωναν ένσημα, με αίμα ,δάκρυα, και υδρώτα και δεν πέρνουν και τώρα, σε πολλές περιπτώσεις , και δεν  θα πάρουν σε λίγους μήνες αν παραμείνει αυτή η εγκληματική υποτακτική ψευτοαριστερή "κυβέρνηση" τα 400 ευρώ που  έρχεται  τώρα αυτη κυβέρνηση  αφού έκοψε το ΕΚΑΣ των φτωχών  συνταξιούχων να το δώσει στους λαθροπρόσφυγες οι οποίοι έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας, αφου λιποτακτησαν απο την δικη τους πατρίδα.


Αυτη είναι η αλήθεια και αυτο είναι το έγκλημα χωρίς προηγούμενο αυτης της "κυβέρνησης" Τσίπρα   σε βάρος ΄μας σε βάρος της Ελλάδος. Η αδίστακτη εγκληματική κυβέρνηση  της υφαρπαγής της ψήφου θα οδηγήσει και θα κυλήσει  τον ελληνικό λαό στο αίμα αν δεν σταματήσει το καταστροφικό της "εργο" απο μόνη της

  Η αριστερή φερομενη κυβέρνηση με τις δεξιές τσέπες  (στην πραγματικότα κυβέρνηση πιόνι των τοκογλύφων) είναι τυφλωμένη απο την χλιδή και αυτη η τύφλωση θα επιφέρει απροβλεπτα δεινά για την πατρίδα μας .

Η λατρεία της πολυθρόνας η εξουσιομανία πρεπει να έχει το όριο της.

Και ο  Α.Τσίπρας δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται δυστυχως όμως ούτε, και στην πλειοψηφία της,   η γεροντοπαρέα του Μαξίμου.

΄Ισως όμως και θα τους "βόλευε" αρκει να παραμείνουν στην εξουσία,...ακόμη και υπο συνθήκες εμφυλίου (;) Είναι ένας φόβος μας που μαζι μας  τον εκφράζουν όχι χιλαδες αλλα μάλλον, εκατομμύρια ελλήνων μέχρι το τελευταίο καφενείο της χώρας.
 


................... .




Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου