31 Δεκεμβρίου 2016

Για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ;;;

"το πρώτο κομμάτι έκοψε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου και το δεύτερο για τους πρόσφυγες - μετανάστες"





Εδώ, πέρυσι  τα Χριστούγεννα, έκανε τραπέζι για τους ΛΑΘΡΟ.

Εδώ, έβγαλε τον Σταυρό, για να πάει στους λαθρο... 

Πάλι καλά, που το πρώτο και το δεύτερο κομμάτι, δεν το έκοψε για τον ΣΑΤΑΝΑ που εκπροσωπεί, ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ;;;
ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ;

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ, ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ;
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ!

από την περυσινή γιορτή με τους λάθρο.

Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία πλήθους ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος, των υπουργών Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, Πολιτισμού, Λυδίας Κονιόρδου, των αναπληρωτών υπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, των υφυπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα, Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και Τέρενς Κουίκ, του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, του τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, του πανεπιστημιακού και βουλευτή της ΝΔ, κ. Φορτσάκη, του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Άγγελου Τόλκα, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, των αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού Σώματος, του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, του προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, πανεπιστημιακών, εκπροσώπου της περιφερειάρχη Αττικής και του δημάρχου Αθηναίων. 
 
Επίσης, στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών ο διευθυντής της «Αποστολής» Κωστής Δήμτσας, ο διευθυντής του Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, π. Βασίλειος Χαβάτζας και η διευθύντρια του ΚΕΣΟ, Μαίρη Πίνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κομμάτι έκοψε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου και το δεύτερο για τους πρόσφυγες - μετανάστες, το οποίο παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.  
 
Το φλουρί κέρδισε η πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. 
 
Νωρίτερα, ο αρχιεπίσκοπος έκοψε την πίτα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου, όπου το φλουρί κέρδισε ο θεολόγος Γιώργος Φερδής.
 
Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχήθηκε ειρήνη, παραγωγικότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους ιεράρχες, προέδρους των Θεολογικών Σχολών, πανεπιστημιακούς και υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΑΜΠΕ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου