12 Δεκεμβρίου 2016

"Ο Ερντογάν εκφράζει κοινωφελές έργο" δήλωσε ο Ζουράρις, ο Μέγας Αερολόγιος της Φανφαροσύνης



post-feature-image
 
Λίγα 24ωρα αφότου ο Πάνος Καμμένος είπε τον Ερντογάν «στυγνό δικτάτορα» ο υφυπουργός της κυβέρνησης Κώστας Ζουράρις εκφράζει μια διαμετρικά αντίθετη άποψη.
 
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ χαρακτηρίζει τον Ερντογάν «κοινωφελή δικτάτορα», δανειζόμενος όπως εξήγησε τον ορισμό από τα «Πολιτικά» του Αριστοτέλη, διότι, σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο Ερντογάν εκφράζει κοινωφελές έργο και όχι ίδιον συμφέρον.
Ο κ. Ερντογάν είναι επικεφαλής μιας τάσης η οποία έχει ευρύτατη λαϊκή αποδοχή, οπότε είναι δύσκολο να τον χαρακτηρίσεις δικτάτορα, καταλήγει ο κ. Ζουράρις.
Ο κ. Ζουράρις δεν ανησυχεί από τις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων. «Αφενός η εγρήγορση μας είναι σε υψηλά επίπεδα, αφετέρου πρόκειται για μια εσωτερική τους ιστορία, βιώνουν έναν εμφύλιο σπαραγμό, οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται για το Αιγαίο αλλά για τα πετρέλαια της Μοσούλης, γι΄αυτό και αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης» σημειώνει.
Κατά τα άλλα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και αφού παραδέχεται πως οι πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τους χαμηλοσυνταξιούχους ενδέχεται να έχουν άρωμα εκλογών.
«Το πρώτο άρωμα είναι το άρωμα του χρήματος το οποίο θα πέσει στις τσέπες των μικροσυνταξιούχων. Αν υπάρχει και άρωμα εκλογών, θα το δούμε» προσθέτει.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου