07 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΔΕΥΑΚ: ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΠΙΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ



Ποιός "έφαγε" τον Ζαχαρία Παυλου εναν επιτυχημένο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, ο δήμαρχος τον εξανάγκασε να παραιτηθέι κάτω απο τις πιέσεις πολιτικο-οικονομικών διαπλεκομένων συμφερόντων της Καστοριάς ; αλλά και ακόμη παραπέρα ; Ο κ.Ζ.Παυλου δήλωσε οτι φευγει αηδιασμένος.

Ενα είναι βέβαιο οτι ο Δήμαρχος Καστοριάς θα το μετανιώσει πικρά να είναι μάλον βέβαιως, οτι θα έχει την τύχη του προκατόχου του, η πολιτική πρόταση του εν τιμή στην πράξη και κατα παράφρραση των λόγων του παραιτηθέντος προέδρου της ΔΕΥΑΚ,... στην πράξη είναι ..ΕΝ ΑΗΔΙΑ- ΠΡΟΤΑΣΗ ....ΓΕΜΑΤΗ ΑΗΔΙΑ .

Οι πολίτες και η κοινωνία της Καστοριάς είναι πολυ ιδιαίτερα  ανάστατοι με το γεγονός -χιλιάδες πολιτων  το συζητούν σε όλους τους χώρουςκαι σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας εδω και δέκα ημέρες, και εκφράζουν φόβους, μαζι και η ιστοσελίδα μας, οτι δεν θα ξαναπιούμε καθαρό νερό τουλάχιστο με αυτην την δημοτική αρχη η οποία εξελίσεται σε χειρότερη απο την  προηγούμενη (η οποία "έφαγε μάυρο" στις εκλογές) αλλα θα πίνουμε χλώριο με νερό όπως λέμε γάλα με καφέ αντι του καφε με γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου