20 Δεκεμβρίου 2016

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! Από μια σφαίρα ξεκινούν οι πόλεμοι…

Παντελής Ζήλος
 
dolofonia-rosou-preusvi-agkyra-1000
Οι σφαίρες που αφαίρεσαν τη ζωή από τον Ρώσο Διπλωμάτη όπως θέλουν να πιστεύουν όλοι δεν θα είναι η απαρχή ενός ΡωσοΤουρκικού πολέμου. Ωστόσο κάθε σφαίρα ήταν πάντοτε η αφορμή τεράστιων γεωπολιτικών αλλαγών μέσω πολέμου. Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε από τη σφαίρα που δολοφόνησε τον Πρίγκιπα της Αυστρίας. Σήμερα βρισκόμαστε στο έναυσμα νέων ανακατατάξεων με δράσεις και αντιδράσεις απέναντι στο παγκοσμιοποιημένο σύστημα ελέγχου της ανθρωπότητας. Δυστυχώς στις τελευταίες μέρες του 2016 ζούμε το τέλος του μεσοπολέμου του 21ου αιώνα και με ταχείς ρυθμούς μπαίνουμε πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση. Η χθεσινή μέρα είναι προοίμιο του τι πρόκειται να ακολουθήσει.  Δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, πυροβολισμοί και νεκροί σε Ισλαμικό κέντρο στην Ελβετία, κατάσταση πολιορκίας στις Βρυξέλες και τέλος το τρελό φορτηγό που αλα Νίκαια θέρισε ανύποπτους πεζούς μέσα στη Χριστουγεννιάτικη αγορά. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν εξαπολύσει πλέον ανοιχτή επίθεση κατά της Δύσης και του Χριστιανισμού. Οι μέρες δεν είναι τυχαίες καθώς η Ευρώπη βρίσκεται σε εορταστικό κλίμα γιορτάζοντας τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Η μαυροφορεμένη Μέρκελ και το αυστηρό και σκληρό μήνυμα της είναι η πρώτη ένδειξη ότι η Ευρώπη θα αλλάξει ριζικά έναντι του Ισλαμικού στοιχείου, των προσφύγων και των μεταναστών.

Η Ελλάδα ως ακρογονιαίως λίθος της Ευρώπης θα κληθεί να προστατεύσει τα συνολικά ενιαία σύνορα, γεγονός που πρέπει άμεσα να το καταλάβουν οι πολιτικοί μας, να πράξουν τα δέοντα για να μην πληρώσουμε εμείς τα «σπασμένα]. Ήδη κάνουν λόγο για τον βαλκανικό δρόμο του μακελάρη του Βερολίνου, όπως και για τον δολοφόνο της 19χρονης Γερμανίδας εθελόντριας που όχι μόνο έχει

 περάσει από την Ελλάδα αλλά είχε δείξει και τα δολοφονικά του ένστικτα σπρώχνοντας στο γκρεμό την Ελληνίδα στην Κέρκυρα.





Πηγή
Newsroom:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου