30 Δεκεμβρίου 2016

(ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ) ΚΑΙ fyllokaiftero1.blogspot.com ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ: Ομοιος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει

γράφει ο ΜΑΝΏΛΗΣ ΜΑΝΟΥ



 " Ομοιος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει" Κύριε Μανώλη Γλέζο με τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αγκαλιές, μας "έκατσες" τον "αριστερό" Α.Τσίπρα τον καταστροφέα - γενοκτόνο του ελληνικού λαού τον "σφαγέα" τον ΧΑΜΗΛΟ-συνταξιουχων.

Αν και το μυαλό, πιστευουμε δεν γεράζει πάντα, στην περίπτωση σου ίσως αυτό να αποτελεί εξαίρεση .

Για τους αναγνώστες μας που δεν έχουν αντιληφθεί  τι κάνει με την δήλωση του ο αριστερός Μανώλης Γλέζος,  στηρίζει την Κωνσταντίνευα  Κούνεβα ευρωβουλευτινα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει δηλώσει ποθεν έσχες - έσχες σκέτο,  η καλύτερα σκέτο αίσχος 340 000 ευρώ καταθέσεις, σε τραπεζες του εξωτερικού και μηνιαίο μισθό  48.080 ευρω. 

 Τόσα ελάμβανε και ο 97 χρονος Μανώλης Γλέζος ως ευρωβουλευτής σύν τα υπολοιπα προνόμια που προσφέρει η Ε.Ε εν ήδη έμμεσου λαδώματος (χρηματισμού)

 Και συμβαίνουν όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Α. Τσίπρας ο οποίος εγκαταστάθήκε στο σβέρκο των ελληνών και με την δική του προτροπή και  τις αγκαλιές  μαζι του, έκοψε το ΕΚΑΣ  των συνταξιουχων την ίδια ώρα που συνταξιούχοι ζουν με 77 και 100 ευρώ τον μήνα ο Μανώλης Γλέζος αυτοξεφτιλίζεται  σε αυτην την ηλικία.

Ομοίος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει" Κύριε Μανώλη Γλέζο (

Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα "Συμπόσιον" και σημαίνει "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".

Και σήμερα χρησιμοποιούμε αυτήν τη φράση θέλοντας να δηλώσουμε πως ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει ανθρώπους που του μοιάζουν, τείνει να συναναστρέφεται τους ομοίους του.)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ" ΜΕ 400.000 ΕΥΡΩ  ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ


Αιδώς Αργείοι

«Γιγνώσκω, και μοι φρενός ένδοθεν άλγεα κείται »
"Γνωρίζω, και πόνος είναι μέσα στην ψυχή μου" αναφώνησε ο Σόλ ων, όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στην Αθηναίων Πολιτεία 5.2

Αντίκρισα όπως είναι το χτυπημένο από βιτριόλι πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα κι όσες φορές το φέρνω στη μνήμη μου ανατριχιάζω σύγκορμα.

Υπήρξα μάρτυρας των επώδυνων θεραπειών της κι' είναι ως να πονάω ο ίδιος.

Γνωρίζω τις δωρεές που έχουν γίνει για να τη στηρίξουν στο Γολγοθά των θεραπειών της
  
Ρωτάω λοιπόν όλους τους επικριτές της. 
  
Σε ποια ακριβώς Λογιστική πράξη βρίσκουν έλλειμμα; 
  
Και αν το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει έλλειμμα, το καλύπτουν αυτοί;
  
Όταν δείχνεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου, ακόμα και σε αυτούς που διαφωνείς, περιμένεις ανταπόδοση;
  
Πως και πόσο κοστολογείται η Αλληλεγγύη;

Δεν θα αναθεματίσω κανέναν να περάσει όσα τράβηξε και συνεχίζει να τραβάει το θύμα της ανελέητης εργοδοσίας.

Για όσους βρήκαν ευκαιρία να κρύψουν τη δική τους ντροπή πίσω από το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα δεν θέλω να προσθέσω τίποτα.

Για τους υπόλοιπους θέλω να πω
"Αριστερά χωρίς ψυχή δεν είναι Αριστερά!"


Μανώλης Γλέζος



Αθήνα 30 Δεκ. 2016






Mε τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αγκαλιές μας "έκατσες" τον <<αριστερό>> Α.Τσίπρα τον καταστροφέα - γενοκτόνο του ελληνικού λαού τον "σφαγέα" τον ΧΑΜΗΛΟ-συνταξιουχων.

Δεν έχεις τον "άλανθαστο" του πάπα ούτε την "αγιοσύνη" του Ιερώνυμου,  και εμείς οι νέοι, και νεώτεροι, θα προτιμούσαμε να πίνεις το σταγάκι σου τώρα στα στερνά σου αναγολογιζόμενος τα καλά, και τα τελευταία κακά που έκανες για την πατρίδα. Κάνοντας έναν ισολογισμό απο μόνος σου, πρίν σε προλάβει οχι η ιστορία, γραμμένη απο αμφιβόλου ποιότητας ιστορικούς, αλλα απο τον ίδιο τον λαό, που μάλλον  με τον τρόπο σου και εσύ εξαπάτησες πολιτικά 
( με κοινωνικές διαστασεις) την τελευταία τριετία. 

Αυτές Μανώλη Γλέζο  τις αντίκρισες, όπως είναι το χτυπημένες από "βιτριόλι" του ΣΥΡΙΖΑ του πρώην κόμματος σου στο πρόσωπο τους ξεχασες να τις αντικρύσεις ...και τις προσπέρασες.

Η Αριστερα που έχει ψυχή για αυτές που έχουν καταθέσεις 340.000 ευρώ και μισθό 48.000 δεν είναι Αριστερά.
       

 


i-thermi-agkalia-glezou-tsipra-stis-brukselles


ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝ. ΚΟΥΝΕΒΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ( για ενα χρονο) ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 400 000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ.


ΕΙΝΑΙ Η  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνευα Κούνεβα έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, Γαλλίας, και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ.

ΕΠΙΣΗΣ να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την πρώην καθαρίστρια, η οποία είχε έντονη συνδικαλιστική δράση και έγινε γνωστή μετά την φρικτή επίθεση με οξύ που δέχθηκε από αγνώστους ακόμη, και της παραμόρφωσε το πρόσωπο.Δεν υπάρχει καμμιά απδειξη ότι οι εργοδότες της ήταν αυτοί οι οποιοι της προξενησαν αυτην την σωματική βλάβη Αρκετά επίσημα χείλη ομιλούν για ένα είδος πολιτικής ηρωοποίησης τηςκαι πολιτικής της εκμετάλευσης απο τον Α.Τσίπρα που την εχρισε υποψ. ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ και με τα ψευδη τους συμπεριλαμβανιομένου του Μανώλη Γλέζου ως ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ τοτε εξελέγει η Βουλγάρα  κωνσταντίνευα Κούνεβα σε εκπρόσωπο τον ελλήνων στην ευρωβουλή μαζί με τον Μανώλη Γλέζω και τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με την δήλωση της περιουσιακής της κατάστασης για το 2014, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της προέρχεται από δωρεές αυτο δεν ελέγχειποτέ και απο κανέναν κρατικό αρμοδιο  φορέα- υπηρέσία  όπως θα γίνοταν για έναν απλό πολίτη.

Επίση η Κούνεβα έχει δηλώσει ακόμα 48.083 ευρώ τον μήνα  που προέρχονται από την αποζημίωση που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

ΑΥΤΟ είναι το  έσχες χωρίς πόθεν της πρώην Βουλγάρας στην καταγωγή Κωνσταντίνευας που έγινε   Κωνσταντίνα Κούνεβα .


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου