27 Δεκεμβρίου 2016

Ν.Τραμπ προς Μ.Ομπάμα: «Έφερες ανεργία και δημιούργησες το ISIS και έχεις το θράσος να λες ότι θα κέρδιζες τις εκλογές»;

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14:43
27/12/2016
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Η αποστροφή του Μπαράκ Ομπάμα ότι θα κέρδιζε τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, αν το Αμερικανικό Σύνταγμα του επέτρεπε να είναι υποψήφιος για την Προεδρία για 3η φορά, προκάλεσε τις αναμενόμενες αντιδράσεις και τα σχετικά σχόλια.
Ο Αμερικανός απερχόμενος Πρόεδρος μίλησε στο CNN και στον επί σειρά πολλών ετών στενό συνεργάτη του, Ντέιβιντ Άξελροντ, ο οποίος παρουσιάζει πλέον εκπομπή πολιτικής ανάλυσης στον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό.
Ο πρώτος που… σήκωσε το γάντι ήταν, όπως αναμενόταν, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέλεξε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, προκειμένου να… εξηγήσει στον Μπαράκ Ομπάμα γιατί δεν θα ξανακέρδιζε τις εκλογές.
“Ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι νομίζει ότι θα με κέρδιζε στις εκλογές. Αυτό θα έπρεπε να πει, εγώ όμως λέω… με τίποτα. Οι δουλειές που χάθηκαν, το Ισλαμικό Κράτος, το Obamacare και τόσα ακόμη”, έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου