08 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΟΣ! Καπερνάρος VS Καζάκη... κι όποιον πάρει ο ... Χάρος! Καζάκη, τι απαντάς στα ερωτήματα φωτιά του Βασίλη



Βασίλης Καπερνάρος:  Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. 

Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. 

Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου."






 Λοιπούνου, που έλεγε και η γιαγιά μου η Καλλιόπη... ο Θεός να την αναπαύσει... μου έστειλαν αυτήν την ανάρτηση από την σελίδα του γνωστού δικηγόρου κ. Βασίλη Καπερνάρου, πριν λίγες μέρες και κάπου με την πληθώρα των γεγονότων, ξεχάστηκε... και τώρα που κάτι έψαχνα στα πρόχειρα, το ανέσυρα...

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί τα ερωτήματα που θέτει στον Δημήτρη Καζάκη ο Βασίλης Καπερνάρος, αποκαλύπτουν μια προσωπική κόντρα, που φαίνεται πως ξεκίνησε από την πλευρά του πρώτου, που εκφράστηκε ιταμά κατά του δικηγόρου.

Απ' ότι αντελήφθην, απάντηση στα ερωτήματα του Βασίλη Καπερνάρου, δεν έχει δοθεί..
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Τα ίδια ερωτήματα, πλέον, θέτω κι εγώ στον Δημήτρη Καζάκη... πιστεύω πως διαβάζοντας τα όσα ακολουθούν, τα ίδια ερωτήματα θα έχετε κι εσείς...

  Καλλιόπη Σουφλή
  Δημοσιογράφος





Κύριε Καζάκη

 

Παίρνω το δικαίωμα και σου απευθύνομαι στον ενικό και μάλιστα σε δεύτερο ενικό πρόσωπο- στα ίσια που λέμε- και τούτο διότι δεν σε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου, δεν έχω πει ή σχολιάσει τίποτε επιλήψιμο για σένα, δεν σε έχω ενοχλήσει ποτέ και όλα αυτά διότι δεν με ενδιαφέρει το άτομο σου αλλά μόνο αυτά που δημόσια λες. 


Ο κάθε άνθρωπος άλλωστε έχει την δική του νομική και φυσική αυτοτέλεια. 

Εσύ όμως μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, επιτασσόμενος από το ήθος σου ή παρορμώμενος από μικρόψυχες ιδιοτέλειες. 

Μπορεί και από κάποιο ένζυμο στο DNA σου. 


Τελευταία μου είπαν, ότι σε ένα blog γράφεις « οικονομολογικές αναλύσεις» και αναφέρθηκες και σε εμένα. 


Ζήτησα και μου έφεραν μία τελευταία ανάρτησή σου αλλά και όσες άλλες παρόμοιες αναφέρονται στο πρόσωπό μου.
 


Σ’αυτό λοιπόν που διάβασα στις «αναλύσεις» σου, διεπίστωσα ότι αναφέρεσαι σε εμένα αλλά και σε διάφορα άλλα πρόσωπα χαρακτηρίζοντάς μας με ιταμό τρόπο, εξυβριστικά, συκοφαντικά και εν πάση περιπτώσει προκλητικώς προσβλητικά.
 


Εγώ όμως δεν θα σου μιλήσω έτσι διότι δεν έχω συμπλέγματα ή απωθημένα και αποφεύγω να θίγω οποιονδήποτε. 

Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. 

Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ» και «Επάγγελμα:Οικονομολόγος» και «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».


Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει) 


Σε ρωτώ ευθέως:
 


1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
 


2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
 


3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
 


4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;
 


Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. 

Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. 

 Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. 

Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. 

Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου. 


Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος



 Βασίλης Καπερνάρος
Πηγή: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 

Αυτός είναι ο "πρώην θαμώνας των Εξαρχείων" που μας έστειλε "απειλητικό " Δικαστικό Εξώδικο, στο fyllokaiftero1.blogspot.com και έπισης απείλησε με κoνσερβοκούτι ( υπάρχει βιντεο ) την ιστοσελιδα anemosantistasis.blogspot.com .Τώρα φλερτάρει πολιτικά μαζι του ο Π. Λαφαζάνης.
ΣΧΟΛΙΟ: Μανώλης Μάνου
Ο... αντιμνημονιακός και η προ 3 χρόνων  παρέα του 



4 σχόλια:

  1. Τα πτυχία δέν κάνουν ούτε την παιδεία , ούτε την μόρφωση, ούτε τον άνθρωπο.

    Η επιστήμη αρχίζει μετά το πτυχίο, μου έλεγε , όταν ήμουν τελειόφοιτος στην σχολή μου ο Μεγαλύτερος ξάδελφός μου καθηγητής στην Νομική, και είχε δίκιο.

    Στο πάνελ της φωτογραφίας , ο Καζάκης ήταν ο μόνος που μπήκε κατ απαίτηση του κόσμου, απο τις ομιλίες που είχε ήδη κάνει και ήταν γνωστός, ενώ ο Τσακαλώτος έλεγε συγκεχυμένες γενικότητες για συμμετοχή του κόσμου, και δέν θα περάσουν τα μέτρα, ο Βαρυφάκης ευρωπαιστής, ήθελε να μα πείσει ότι τη λύση θα τη δώσει η Ευρώπη, με το Ευρωομόλογο του Σόιμπλε ως λύση. Ο δέ Κατρούγκαλος απο αντισυστημικός υπηρετεί την καρέκλα του καλά, γιατί όσο βαστάει το κόμμα βαστάει και η καρέκλα.

    Αν ο Καζάκης ήθελε να είναι σε κυβέρνηση, Ευρωβουλή, θα ήταν. Του το είχαν προτείνει άλλωστε. Θα στρογγύλευε αυτά που έλεγε, θα ξεχνούσε τα πιό πολλά και θα κονόμαγε και αυτός.

    Προς τιμήν του είναι ο μόνος που απο τότε έκανε προβλέψεις και αναλύσεις για το που μας πάνε που δέν ξεφύγανε πουθενά. Επιβεβαιώθηκε πλήρως, αυτός που δέν πήρε πτυχίο. Πού πήγανε οι προβλέψεις όλων αυτών των καθηγητάδων όλα αυτά τα χρόνια, όταν περίμεναν απο στιγμή σε στιγμή την ανάπτυξη να έλθει.

    Και πού ήταν ο Καπερνάρος, το 11, το 12, το 13, τί έλεγε τότε, τί του λέγανε τα πτυχία του;

    Τί μας λέει σήμερα; Οτι θα δεχθούμε το χρέος ως νόμιμο, και νόμιμα όλα αυτά που μας επιβάλlανε, ενώ καταπατήθηκε κάθε έννοια διεθνούς και ευρωπαικού δικαίου. Και θα διαπραγματευτούμε με τους δανειστές πόσο θα κουρέψουμε. θα μας πούνε δηλαδή πάλι αυτοί πόσο αντέχουμε να πληρώνουμε. Αρκεί βέβαια να είμαστε εντός του δικού τους πλαισίου, εντός Ε.Ε., και να έχουμε ένα κουρελόχαρτο, να το τριγυρίζουμε εντός της χώρας, ενώ θα ισχύουν οι υπογραφές, οι συμβάσεις, το χρέος, οι εμπορικές δεσμεύσεις, η αδυναμία προστασίας της οικονομίας μας, τα ανοικτά σύνορα στο χρηματιστικό κεφάλαιο.

    Και να αποδεχθούμε την νομιμότητα του πλαισίου τους, να παίζουμε με τους όρους τους και να πληρώνουμε βέβαια σε ευρώ. Αυτό, ο Καπερνάρος με τα πτυχία του , θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι αποτελεί λύση για τους δανειστές και όχι για εμάς. Γι αυτό άλλωστε ο Σόιμπλε μας είχε προτείνει "δικό μας" νόμισμα, αλλα εντός ΕΕ και υπο ειδικό καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο διαφορετική λύση είναι η λύση του Καπερνάρου απο αυτή του Σόιμπλε; Δέν μπορεί να αντιληφθεί αυτό που επανειλημμένα έχει εξηγήσει ο Καζάκης, ότι αυτή η κατάσταση ισοδυναμεί με κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος, ότι το ισχυρό νόμισμα τρώει το αδύναμο, έχοντας αναλύσει ο Καζάκης ιστορικά παραδείγματα για αυτό;

    Αδικο έχει ο Καζάκης να τους αποκαλεί όλους αυτούς " Δραχμιστές του Σόιμπλε" ;

    Δέν είναι άθλιος ο τρόπος αντιπαράθεσης του Καπερνάρου, δείχνει ποιόν ανθρώπου, δεν είναι άθλιο το παραπάνω άρθρο, που προσπαθεί να συνδέσει τους καιροσκόπους του πάνελ με τον Καζάκη , ενώ ήταν ο μόνος που είχε τις ίδιες απο τότε προτάσεις, στις οποίες οι περισσότεροι σιγά σιγά συγκλίνουν. Αυτό που κάνουν οι δέκα χυδαίες αράδες είναι απλά να σπιλώσουν το κύρος χωρίς να αντιπαραθέτουν επιχειρήματα.
    Γιατί δεν μας βάζουν το link να ακούσουμε τι έλεγαν; Πηγαίνετε να ακούσετε, υπάρχει το video

    Χυδαίοι ή άσχετοι και αυτοί που τις αναπαράγουν.

    Ελα σου όμως που μετά απο 6 χρόνια έχουμε μάθει αρκετά, και ένας απο τους καλούς δασκάλους μας υπήρξε και ο Καζάκης. Γι αυτό και μπαίνω στον κόπο να γράψω. Δεν τον ήξερα, ούτε του χρωστούσα πρίν. Οι γνώσεις του είναι προφανείς, και δε στέκονται σε στενά οικονομίστικα πλαίσια. Εχει δώσει, ο Καζάκης εκτός απο επεξεργασμένες προτάσεις, και όραμα, όραμα για δημοκρατία.

    Ούτε εγώ ήξερα αν είχε πτυχίο ή όχι, και μάλιστα τον άκουγα να λέει "εγώ είμαι του Δημοτικού" . Παρ όλα αυτά έχει δουλέψει πάνω απο δεκαετία με καριέρα διεθνή οικονομική, στον τομέα "venture Capital" να στήνει επιχειρήσεις αν τον κόσμο, δουλειά οικονομολόγου της πιάτσας, με απαιτήσεις, που άν δεν είσαι καλός δεν μπορείς να σταθείς.

    Να μας πεί τέλος ο Καπερνάρος αν συμφωνεί ή όχι με την ανάλυση του Kαζάκη για την ιστορική εξέλιξη της διεθνούς νομικής πρακτικής για το κρατικό χρέος, όπου μέσα σε μια σύμντομη ομιλία, (που έχω απομαγνητοφωνήσει στο παρακάτω link, ) μας δίχνει το δρόμο που πρέπει να κινηθούμε νομικά σε σχέση με το χρέος.

    https://www.blogger.com/blogger.g...

    Αλλα ξέχασα, ο Καπερνάρος θα παίξει μπάλα στο γήπεδό τους , με τους κανόνες τους και όχι με τους κανόνες που χρόνια υπάρχουν υπέρ των κρατών και των πολιτών τους.

    Εδώ που τα λέμε, του πάει το παρατσούκλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο μη κοιτάς τι λέει ο Καζάκης. Να κοιτάς το κάνει Καζάκης.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή