25 Ιανουαρίου 2017

Θαμώνες στο Κολωνάκι τον ξυλοκόπησαν με αποδοκιμασίες: («με την πουράκλα σου…πόσα πήρες από την τρόικα ρε;.»


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουάριος, 2017 - 18:01 | Στην Κατηγορία:
Κοινωνία


Σε πολυσύχναστο all day bar του Κολωνακίου στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, βρισκόταν αργά το βράδυ χθες (Τρίτη) με την παρέα του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Σε πολυσύχναστο all day bar του Κολωνακίου στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, βρισκόταν αργά το βράδυ χθες (Τρίτη) με την παρέα του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ΦΕΛΙΞ στο koutipandoras.gr κάποια στιγμή, γύρω στις 11 η ώρα, όμως προκλήθηκε αναστάτωση, μια ομάδα περίπου πέντε νεαρών θαμώνων μόλις τον είδε, άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις που αφορούσαν τόσο τους δανειστές όσο και στο πούρο που κάπνιζε ο δημοσιογράφος («με την πουράκλα σου…πόσα πήρες από την τρόικα ρε;.» όπως ακούστηκε να του λένε) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι νεαροί, δεν περιορίστηκαν σε γιουχαΐσματα, αλλά άρχισαν να τον καρπαζώνουν, ενώ ένας απ’ αυτούς του πήρε και το πούρο .Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr

 ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Να θυμίσουμε οτι ο "δημοσιογράφος" Γ.Πρετεντάρης  είχε παραδεχθεί δημόσια οτι εκτελούσε εντολές της τρόικας σε βάρος του λαού, σε βάρος της πατρίδας σε βάρος των 10.0000 ανθρώπων που και  εξαιτίας τέτοιων δημοσιογράφων αυτοκτόνησαν εκτός των προδοτών μνημονιακών  πολιτικών.


Άγριο ξύλο έφαγε ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Κολωνάκι !!!
Ακόμη και στο κολωνάκι τρώνε άγριο ξύλο, αδυνατούμε να φανταστούμε τι θα γίνει αν πάνε σε λαϊκές γειτονιές, και περιοχές της Ελλάδος σε λίγο καιρό. Οι πολίτες σχολιάζουν << Είναι η αρχή ακόμη....>>

 fyllokaiftero1.blogspot.com:
ΣΧΟΛΙΟ Ε.Δ.Ο:: Σε τέτοιες "περιπτώσεις ο αυτοματισμός είναι χρήσιμος για τον λαό και για την κοινωνία. Εδώ " ο κόρακος κοράκου  βγάζει το μάτι " όταν ο μαύρος  βρωμερός κόρακας επιτίθεται και σκοτώνει τα περιστέρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου