24 Ιανουαρίου 2017

Ο «ανώμαλος αρχιμανδρίτης», ο ψάλτης και η Google



 Δυστυχώς, ό,τι καταγγελίες και να κάνανε στην Αρχιεπισκοπή “θάφτηκαν” όλες γιατί λέγεται ότι χρηματίζει την Αρχιεπισκοπή, αφού διαθέτει ένα σωρό εισοδήματα από τα κτιριά του.




Όλοι αυτοί οι ανώμαλοι μητροπολητάδες και ρασοφόροι, εντός και εκτός Ελλάδος, θέλουν ξύρισμα, ξεβράκωμα και διαπόμπευση... και μετά... ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.

Κατάλαβες... "άγιε" Σεραφειμ Πειραιώς, γιατί πρέπει να βγάλετε ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ και να μην μιλάτε για... ΗΘΟΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΘΗ.


Καλλιόπη Σουφλή


 
Καταγγελίες για «ιερές» μπίζνες και υπόνοιες «ροζ» σκανδάλου αναστατώνουν την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή στο Μανχάταν των ΗΠΑ, ενάμιση χρόνο μετά τις αποκαλύψεις για τον...
ζωηρό παπα-Γεώργιο Πασσιά που είχε παράνομη σχέση με παντρεμένη Περουβιανή. 

Στη νέα υπόθεση, που είδε το φως μέσα από blogs της ομογένειας, ως πρωταγωνιστής φέρεται αρχιμανδρίτης άλλης εκκλησίας της ίδιας περιοχής. 

Θιγμένος ο ίδιος, υπέβαλε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Google, ζητώντας να αφαιρεθεί κάθε αναφορά στο όνομά του!
 
Χρηματισμοί
 Σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση συνέντευξης ενός δημοσιογράφου σχετικά με εκκλησιαστικά σκάνδαλα, ο αναγνώστης Ν. Κ. αναφέρει: 


«Είστε ο μόνος δημοσιογράφος στην ομογένεια που τολμά να βγάζει στο φως της δημοσιότητας εκκλησιαστικά σκάνδαλα. Οι άλλοι φοβούνται και σιωπούν (...)
Τελευταία, ο ψάλτης του Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης απολύθηκε άδικα από τον ανώμαλο (σ.σ.: αρχιμανδρίτης) γιατί δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του. 

Σιγά σιγά τα μέλη από το ποίμνιό του αποκάλυψαν και άλλα σκάνδαλα, οικονομικά και ροζ. 

Δυστυχώς, ό,τι καταγγελίες και να κάνανε στην Αρχιεπισκοπή “θάφτηκαν” όλες γιατί λέγεται ότι χρηματίζει την Αρχιεπισκοπή, αφού διαθέτει ένα σωρό εισοδήματα από τα κτιριά του.

Μάλιστα, έγιναν αναρτήσεις (αναφέρει γνωστό ελληνικό σάιτ) αλλά τα τσιράκια του τις σβήνουν. Ερευνήστε το σας παρακαλούμε θερμώς όλοι οι αγανακτισμένοι χριστιανοί της ομογένειας».

   
ΠΗΓΕΣ
dete.gr

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου