17 Φεβρουαρίου 2017

Αφόρητα μακάκας αυτός ο Κούλης ρε παιδιά...


Βρε Ρούσση, πάσα του έκανε... αφού και τα δυο, Αλέκσης και Κούλης, τα ίδια πολιτικά κόπρανα είναι... και για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν...


          Καλλιόπη Σουφλη
Δημοσιογράφος: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ




Αφόρητα μαλάκας αυτός ο Κούλης ρε παιδιά...
Εδώ καράβια χάνονται κι' αυτός πήγε κι' έκανε στη Βουλή ερώτηση, στην ώρα του Πρωθυπουργού, για την εγκληματικότητα, με προφανή στόχο να αναγκάσει τον Τσίπρα να πάρει μέτρα εναντίον της εγκληματικότητας.



...και δεν κατάλαβε ότι, μ' αυτόν τον τρόπο, έδωσε στον άλλο "πάσα" να επεκτείνει, στο όνομα πάταξης της εγκληματικότητας, την καθεστωτική καταστολή που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση, εναντίον ολων όσων επικρίνουν, με γραπτά ή πράξεις, τους γελοίους και άχρηστους που κυβερνούν αυτή τη χώρα.


Χώρια που του έδωσε το δικαίωμα, να ποινικοποιήσει αύριο, ενδεχόμενες "εκδηλώσεις βίας" του λαού, εναντίον των τσιπρανέλληδων, αφαιρώντας από τον κοσμάκη το όραμα της ηθικής ικανοποίησης, δια του ξυλοδαρμού, του γδαρσίματος του τριχωτού της κεφαλής και της κωλοενδοσκόπησης.


Αφόρητα μαλάκας σας λέω και ...λίγος!

Nikos Roussis

ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ  ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ.  ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ !!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου