20 Φεβρουαρίου 2017

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε αριθμούς: Τί αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημογραφικό

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
H "τέλεια καταιγίδα" ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εδώ: η Ελλάδα γερνάει με γρήγορο ρυθμό καθώς η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους ολοένα και μεγαλώνει ενώ δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα.
 
Πάνω από 70.000 είναι οι πρόσφυγες και οι λάθρο, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένονται επιπλέον 1.000.000 ακόμα καθώς η Τουρκία χτες ανακοίνωσε πως περιμένει τουλάχιστον 2,8 εκατ. πρόσφυγες....
 
Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό.
 
Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος.
 
Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740, με μοναδική «παρηγοριά» το γεγονός ότι παρατηρήθηκε αύξηση του μέσου όρου ηλικίας θανάτου, στα 81,2 έτη για τις γυναίκες και τα 75,5 για τους άνδρες.
 
Η «χρυσή» χρονιά για τις γεννήσεις από τη μεταπολίτευση ήταν το 1980, με 148.134 και από τότε καταγράφεται σταδιακή πτώση. Εξαίρεση το 2008, όταν υπήρξαν 118.302 γεννήσεις, περισσότερες από ότι το 2007 (111.926).
 
Εξαίρεση στον κανόνα είναι η Κρήτη (6.358 γεννήσεις) και η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου (3.217), όπου οι γεννήσεις είναι περισσότερες από τους θανάτους.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ηλικία στην οποία μία γυναίκα γίνεται μητέρα είναι τα 31 χρόνια, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση γεννήσεων εκτός γάμου (13,1%). Αλλαγή παρατηρείται και στους γάμους, καθώς το 2014 τελέστηκαν 26.915 πολιτικοί και 26.190 θρησκευτικοί.
 
Ολοένα και περισσότερα είναι και τα σύμφωνα συμβίωσης, καθώς από τα 161 του 2009, το 2014 υπεγράφησαν 1.573.
 
Τελικά βήμα βήμα επιβεβαιώνεται η φράση που είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ πώς “δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτηση της αλλά μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή 3-4 εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων”.
 
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία προβλέπει την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας και την διεύρυνση της σιδηροδρομικής γραμμής που θα περνά από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας διάπλατα μια λεωφόρο σε 80.000.000 Τούρκους να εποικίσουν την Βόρειο Ελλάδα καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να γίνει...
 
Παράλληλα θα συνδεθούν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης
 
Οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλέον βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
 
Δηλαδή, η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με το νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
 
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.
 
Όταν το pronews.gr έγραφε εδώ και χρόνια πώς υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κάποιοι νόμιζαν πώς ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι άνοιγαν τα σύνορα. Τώρα ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ορατός, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η ίδια πολιτική που υπονομεύει την εθνική ασφάλεια με επιχειρήσεις τύπου ΝΑΤΟ
 
Κι όμως αυτό το σχέδιο, με τις καραβιές των λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην ελληνική επικράτεια κάτι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ.κ. Ξυδάκης και Μουζάλας το διαβάζουν ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Τι να πει κανείς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου