24 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΕΦΑΛΑ : Mανώλης Γλέζος: Έχει ανάγκη από ψυχιατρείο ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΣΧΟΛΙΟ: Φάε το γιαούρτι σου και άραξε στα κιλά σου, φταίς και εσυ για το ψυχιατρείο  αυτο που μας κάθησε στο σβέρκο -(του ελληνικού λαού) και έισαι  τρόφιμος του.

Μπορείς να τρώς εκατομμύρια κεσεδάκια γιαούρτι απο τον μισθό του Ευρωβουλευτή των 40.000 περίπου ευρώ τον μήνα για τα επόμενα 97 χρόνια.!!  

Δεν ξεχναμε εμείς οι νεότεροι και δεν είμαστε αφελέις ώστε  να μην αντιλαμβανόμαστε  οτι μια γερμανική σημαία κατέβασες απο την Ακρόπολη στην πρωτη γερμανική κατοχή και "εκατοντάδες" γερμανικές σημαίες ανέβασες τώρα με αυτην την γερμανική κατοχή.

 fyllokaiftero1.blogspot.com

ΥΣ/ΦΟ: Το  fyllokaiftero1.blogspot.com θα προσπαθήσει να πάρει συνέντευξη απο τον Μανώλη Γλέζο, προκείμενου να του θέσει ερωτήσεις αντιστοιχες με τίς φωτογραφίες που ακολουθούν το αρθρο αυτό και προκύπτουν και   απο αυτές τις φωτογραφίες,.. παρακατω. Ελπίζουμε ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος να μην προτιμήσει και πάλι να δόσει συνέντευξη σε συστημικά ΜΜΕ  όπως τα κανάλια που θα καταργούσε όταν ήταν ΣΥΡΙΖΑίος .











ΦΩΤΟ:FTEROGRAFOS








i-thermi-agkalia-glezou-tsipra-stis-brukselles

«Έχει ανάγκη από ψυχιατρείο ο ΣΥΡΙΖΑ;» είναι ο τίτλο κειμένου του Μανώλη Γλέζου που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες: ” Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο”.


Διαβάστε το κείμενό του:

Συναντήθηκα πρόσφατα με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, η οποία παρά τις διαφορές απόψεων δεν πρόκειται ούτε να διαταραχθεί, ούτε να διαλυθεί.
Είχαμε, λοιπόν, μια έντονη αντιπαράθεση απόψεων, η οποία με κατέπληξε.

Ο βασικός άξονας των απόψεών του φίλου μου ήταν ότι «ο συσχετισμός των δυνάμεων» δεν επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Το ερώτημα που προκύπτει, αμέσως, είναι τότε γιατί δεν το δηλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό Λαό, παρά τον κοροϊδεύει;

Τι σχέση όμως έχει ο «συσχετισμός των δυνάμεων» με την διατήρηση του Καλλικράτη και του Καποδίστρια που καταργούν το άρθρο 102&2 του Συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει τα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης;

Ο φίλος μου μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ό,τι και η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ είναι λάθος.
Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του.

Εκτός και εάν ισχύει αυτό που φωναχτά σε διάδρομο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μου εξομολογήθηκε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημά μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αυτή τη πολιτική: «Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο».
Μ.Γλέζος
24-2-2017».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου