10 Μαρτίου 2017

ΒΟΗΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -Πετρόπουλος: Δεν θα πρέπει να χρεώνεται το Κίνημα «Δεν πληρώνω» στην κυβέρνηση


Σχόλιο Τίτλος Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com

Τ. Πετρόπουλος: Δεν θα πρέπει να χρεώνεται το Κίνημα «Δεν πληρώνω» στην κυβέρνηση

Επιλεκτική μνήμη φαίνεται ότι έχουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο να ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τίποτε! Σήμερα από το βήμα της Βουλής ο κ. Πετρόπουλος, διαβλέποντας την… υστέρηση στα έσοδα, έκανε τον… ανήξερο όταν τα υπόλοιπα κόμματος χρέωσαν πολιτική στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ του Κινήματος «Δεν πληρώνω».
«Οι αφίσες, το «Δεν πληρώνω», που είναι ένα συλλογικό μόρφωμα το οποίο υπάρχει ακόμα, αν δεν κάνω λάθος, είναι ΣΥΡΙΖΑ; Το «Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω» το αποδίδετε στην Κυβέρνησή μας;», αναρωτήθηκε ο κ. Πετρόπουλος, μολονότι παλαιότερα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί δίπλα στους «εμπνευστές» του συγκεκριμένου κινήματος.
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος υπενθύμισε παλαιότερες σχετικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Αμυράς είπε: «Η κυρία Βαλαβάνη τι ήταν; ΚΚΕ ήταν;». Ο κ. Πετρόπουλος βλέποντας τα δύσκολα αναρωτήθηκε τελικά να η κατάσταση της Οικονομίας έφτασε σε αυτό το σημείο εξαιτίας αυτού του κινήματος.  «Και τέλος πάντων η κατάσταση της οικονομίας προέκυψε από τις αφίσες των πολιτών, οι οποίοι πράγματι καλούνταν να συναινέσουν σε μία υπερβολική και άδικη χρέωση των βαρών της πολιτικής σας και οι οποίοι αντιδρούν;», ήταν το ερώτημά του στο οποίο η απάντηση θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη, αφού κάθε ευρώ στα κρατικά ταμεία και τότε και τώρα είναι σημαντικό.
Αλέξανδρος Διαμάντης

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

.


Πηγή φωτογραφίας: Sooc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου