11 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΩΡΑ- Ο αστυνομικός ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά


Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στη Λεύκη πρός την Κορομηλιά Καστοριάς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Ο 30χρονος, ειδικός φρουρός, κατά την διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Ο καστοριανός οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός  υπηρετούσε στην Αθήνα όπου είχε εμπλακεί στην υπόθεση τρομοκρατίας Μαζιώτη,  και ήρθε  με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας. Πηγές επίσης αναφέρουν οτι ο 30χρονος αστυνομικός είχε σχέσεις με "εκκλησιαστικούς" ιερατικούς κύκλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου